Spenótos-húsos finomság recept
60 perc
A Spenótos-húsos finomság hozzávalói:
300 g főtt füstölt hús
200 ml tej
100 g zsemlemorzsa
2 tojás
50 g vaj vagy margarin
kb. 500 g spenót (friss)
fekete bors
szegfűbors
só
A Spenótos-húsos finomság elkészítési módja:
A főtt füstölt húst vágjuk apró kockákra. Egy tálban verjük habosra a tojásokat, majd keverjük hozzá a tejet, a sót és a fűszereket. Adjuk a keverékhez a húst és az összetépett, ill. aprított spenótot is. A masszát keverjük össze a zsemlemorzsával, így nem lesz túl lágy. Egy tűzálló tálat kenjük ki vajjal, majd az elkészített masszát 180 fokon 30-40 percig süssük meg.
Friss vegyes salátával igazán laktató és finom!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ördög, 2009. febr. 6. 11:10
A spenótos-húsos finomság elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.