Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Az ilyen Jolaaa-félék hozzászólásait olvasva ezen a fórumon 3 dolog jut rögtön az ember eszébe:
1.) ki a pöcs lehet ez?
2.) mennyire szar élete lehet már szerencsétlennek, hogy itt próbál meg izzadtságszagúan erölködve észt osztani teljesen feleslegesen? ettől a saját nyomorát igyekszik kevesebbnek érezni?
3.) és végül: miért nem tanul meg legalább gépelni ez a nyomorult (pláne helyesen írni), ha már billentyűhöz nyúl?
Más kérdésem nincs😄😎
Az egyik kedvencemből (Kowalsky meg a Vega:Rettenthetetlen)szeretnék idézni:
"Mikor már mások réges-régen feladtàk,én akkor kezdtem csak igazán,csak annak van végleg vége amit magadban feladtàl!"😊
Ha így érzed akkor így is lesz 💕
Nálunk már a legközelebbi családtagok is hitetlenkednek és azt mondják hagyjuk ezt az egészet a fenébe .. tudod “engedjük el.” ( kedvenc mondatom)
Valóban igazuk van sok volt a sikertelenség…na de kérem a győztesek azok a vesztesek akik nem adták fel 💪🏻💪🏻💪🏻
Kedves Miri5!
Sok sikert Kivanok Neked!🥰
Nekem van három gyermekem 31, 4.5, 8 hónapos!🥰 Én sem adtam fel, 53 eves voltam mikor juniusban született a kisfiam! Nagyon drukkolok Neked!🥰
50 evesen csecsemőt... Az már nem is korai magymamakor... az ugysnis 40 kb.
Felelőtlenség és önzés. A gyereknszenpontjabolmis nagy kicseszés lenne. Nem véletlenüln nem nagyon jön össze már petesejtdonorral dem 50 évesen A termeszet okosabb nalatok.
A vonat már elemt, intehessetek utána.
Kedves!
Elnézzük neked, mert eltévedtél. Mert eltévedtél, ezért elírtad, mert elírtad, kijavítalak.
Helyesen: “anyakorú”.
Szia..
Ezt most én sem tudtam kihagyni hogy ne írjak hozzá..
Én 40 eves voltam mikor megtaláltam a páromat .Most 50 Éves múltam..
Azóta lombikozunk több mint 10 éve..3 babát elvesszìtetünk..🖤
De mi még mindig megyünk mert ugyérzem hogy igen is Anya fogok lenni...❤
Ugy gondolom hogy aki ezen a forumon van .Az mindenki ugyan az a küzdésen fájdalmon van tul és itt mindenkiva másiknak probál segìteni vagy meghalgatni...
Ki tudja lehet hogy neked is sok idő lesz mikora anya leszel...és akkor majd elgondolkozol azon amit másnak írtál és ìtélkezel..
Tudod sokan 50 évesek jobban nézzün ki mint egyes 30 vagy 40 éves...Aki igy gondolkodik az szerintem nem valo ide a csoprtba..
Sziasztok....
Ez a hozzászólás most engem is megütött. Több lombikos sorstársunktól hallottam/olvastam, hogy a kora miatt megalázó, értetlenkedő, személyeskedő megjegyzéseket kap. Én magam még ezt személyesem eddig nem tapasztaltam. Fórumokon fiatalabb sorstársaktól olvastam ugyan hasonlóakat, akkor is csodálkoztam, hogy aki maga is ebben van, hogyhogy nem érez empátiát, hiszen sok fiatal és még több 40 feletti nő is hosszú évek óta küzd a babáért, és van, hogy valaki több, mint 10 év után jár sikerrel.
Mi is későn találtunk egymásra a férjemmel és emiatt 40 éves korom körül kezdtünk próbálkozni. Most 46 éves vagyok; sok év sikertelen saját sejtes lombik és egy számomra szinte elviselhetetlen lelki fájdalmat okozó vetélés után az első donorpetesejtes beültetésre készülve bennem is vannak bizonytalanságok pl. a korom miatt is. Pszichológus segítségével már nagyrészt rendben vagyok lelkileg, de az ilyen mondatok fájdalmas szúrása nem esik jól.
Gondolom, nem csak én vagyok ezzel így...
Szia
Szerintem az mindenkinek a magánügye hogy mikor szeretne gyereket,a legtöbbünk itt nem így tervezte az èletèt,én sem 40 felett akartam szülni,de így alakult,most sorolhatnám az okokat de nem fogom.Itt a fórumon azért vagyunk hogy egymást bíztassuk,megosszuk egymással ennek a folyamatnak a nehèzsègeit,tapasztalatait,stb...én nagyon sok tanácsot kaptam itt a csajoktól,és MINDENKINEK drukkolok hogy beteljesüljön az álma,mindegy hány éves....amúgy is,az csak egy szàm😊
Szia!
Persze.😊
Szia
Nekem azt mondták 7mm alatt nem ültetnek be.A 2.beütetèsnèl és az uNK nál is nehezen vastagodott a mèhnyálkahártyám,de végül a plusz estrofemmel mindig felment 8 mm-ig a beültetèsig.Igaz hogy épített ciklus volt és most is az lesz,így azért kicsit tudnak játszani az idővel,ha szükséges.Mennyi estrofemet szedsz?Nekem a plusz 2 hüvelybe mindig segített,most már eleve benne van a protokollban a 10. naptól.Meg esténként vörösbor,plusz E vitamin.Mikor lesz a beültetès?Hányadik napon vagy?
Szia! Én is az Unica-nál vagyok. Eddig 4 sikertelen beültetés. (2 kör, 2 embrió lett) Nagyon rendesek és mindenben próbálnak segíteni, de a siker még nem jött el…
Az Exlusive programban szerintem most is 2 embriót garantálnak. Azt majd azért nézd meg. Az “élve születés garanciát” nagyon kevés párnak adják meg, melyet nagyon hosszú kivizsgálás előzi meg és ha van bármi eltérés férfi vagy női oldalon, nem szerződik a biztosító. Azt tudom még ha a 3-ik kör sem sikerül a klinika utána áll egy kört csak a donor költségeit kell fizetni. Remélem tudtam segíteni. 😊
Szia Dorina!
Nálam mindkét verzió előfordult már, egyáltalán nem zavar be.
Drukkolok!
Szia Dorina!
Nem kavar be, nekem is így volt mindig, 2.naptól ment a Clexane.
Sok sikert, drukkolok 🥰
Sziasztok
Ma kezdtem a 3. beültetéshez a protokollt és a második napon már kezdenem kell a clexane-t is szúrni.Az előzőnél csak a vérzés után kellett,nem fog bezavarni ha előbb kezdem?
Szia!
Mi is az Unicanal voltunk.Az exclusive csomagot választottuk,akkor még "csak" 2 garantált embrió volt abban a csomagban.Nekünk végül az ötödik beültetés lett sikeres,a többi el sem indult.Ez 2 kör volt:az első donorunktól 2 embriónk lett,a másodiktól 5 (itt sikerült a harmadik beültetés).
Nálam a sikert az Endometrio teszt hozta meg,minden mutatott eltérést,de a legfontosabb az ERA volt:a beültetés előtt 6 napig kellett progeszteront használnom.Szóval ha előbb rászánom magam a tesztre,sanszos,hogy előbb sikerült volna.De én hiszek abban,hogy így kellett lennie és Ő lett a mi kislányunk (már 10 hónapos :-)).
Nagyon sok mindentől függ,hogy hányadikra sikerül,nehéz biztosra menni.Kívánom,hogy Neked sikerüljön elsőre!Amúgy mi meg voltunk elégedve a klinikával:szinte azonnal válaszoltak minden kérdésemre,változtattak a protokollon ha kellett.
Sziasztok!
Még új vagyok itt, de tele kérdésekkel a donor petesejtes programmal kapcsolatosan. Mi az UNICA-t választottuk, a program elején tartunk, “csomagot” kell kiválasztani. Teljesen el vagyok veszve: alap (4800eur -1 sb garantált embrio) , exclusive (6300eur- 3 db garantált emberió), exclusive plus ( 9500eur-5 sb garantált embrio, élve születési garancia program (17500 EUR-korlátlan, sikertelenség esetén visszajár). Nem találtam használható statisztikát arról, h milyen a siker rátája ezeknek a beavagkozasoknak (azaz élve születésig átlagosan a mennyi beültetések száma). A honlapon csak arról írnak, h hány db 5 napos embriót garantálnak és hogy a terhesség igazolására vannak számszaki adatok, de legyünk őszinték, onnan még nagyon messze az út. Nagyon kiváncsi vagyok a tapasztalataitokra, én momentán az adatoknak hiszek, és bár tudom, h hinni kell, h sikerul, de ez most egy pénzügyi döntés, és mivel nincs elég adat róla, nem fudom, melyiket válasszam (mert ez nem kevés pénz, legyünk őszinték…) megköszönöm, ha írtok, kinek hanyadik alkalommal sikerült végül? Köszi előre is ❤️
Szia, köszönöm szépen, aranyos vagy :)
Végül csak nem szúrtam, mikor végeztem a vérvétellel, akkor adtam be.