Patiszongulyás recept
A Patiszongulyás hozzávalói:2 kisebb patiszon,
3 zöldpaprika,
2 vöröshagyma
4 paradicsom,
40 g olaj,
20 g simaliszt,
ecet, só, cukor.
A Patiszongulyás elkészítési módja:
A patiszont megtisztítjuk, a magházat kivájjuk és kis kockákra daraboljuk. A paprikát csíkokra vágjuk,a paradicsomot cikkekre. A felaprított hagymát megdinszteljük az olajon, majd ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket és megdinszteljük. Mikor a zöldség puha besűrítjük a liszttel, felöntjük vízzel és még főzzük.A végén ecettel, cukorral és sóval ízesítjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Limmortalite, 2007. júl. 30. 22:20
A patiszongulyás elkészítési módja és hozzávalói.