Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Párizsi burgonyasaláta recept

Párizsi burgonyasaláta recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória 410 kcal
Zsírtartalom 26 g
Szénhidráttartalom 27 g

A Párizsi burgonyasaláta hozzávalói:
50 dkg burgonya
1 mokkáskanál só
25 dkg párizsi
15 dkg zöldborsókonzerv
3 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál mustár
1 mokkáskanál bors


A Párizsi burgonyasaláta elkészítési módja:
1,A burgonyát héjában, sós vízben megfőzöm.A párizsit metéltre vágom.A zöldborsót lecsepegtetem a levétől. 2, Hozzákeverem a majonézhez a tejfölt, a mustárt , a sót,és a törött borsot.Ebbe a mártásba forgatom a rárizsit, a zöldborsót és a karikákra vágott burgonyát.

A salátát jól behűtve tálalom.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A párizsi burgonyasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook