Párizsi burgonyasaláta recept
30 perc
410 kcal
26 g
27 g
50 dkg burgonya
1 mokkáskanál só
25 dkg párizsi
15 dkg zöldborsókonzerv
3 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál mustár
1 mokkáskanál bors
A Párizsi burgonyasaláta elkészítési módja:
1,A burgonyát héjában, sós vízben megfőzöm.A párizsit metéltre vágom.A zöldborsót lecsepegtetem a levétől. 2, Hozzákeverem a majonézhez a tejfölt, a mustárt , a sót,és a törött borsot.Ebbe a mártásba forgatom a rárizsit, a zöldborsót és a karikákra vágott burgonyát.
A salátát jól behűtve tálalom.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: liza52, 2009. júl. 25. 20:36
A párizsi burgonyasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.