Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rizses darált hús recept

Rizses darált hús recept

Elkészítési idő 60 perc

Kalória 2090 kcal

A Rizses darált hús hozzávalói:
50 dkg darált sertéshús
20 dkg rizs
8 dkg margarin
15 - 15 dkg sárgarépa és zöldborsó
1 közepes fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma

őrölt bors


A Rizses darált hús elkészítési módja:
A finomra vágott hagymát meg a fokhagymát a margarinban megpirítjuk, a darált húst hozzáadjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és erősen kevergetve tovább pirítjuk. A rizst hozzáadjuk, és még kb. három- négy percig tovább sütjük.Négy deci vízzel leöntjük, a borsót és a karikára vágott répát a tetejére hintjük, és fedő alatt 25-30 percig pároljuk, ezalatt a gőzben a zöldség is megpuhul. Salátával tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rizses darált hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook