Zöldborsós sertéspaprikás recept
A Zöldborsós sertéspaprikás hozzávalói:1/2 kg sovány sertéshús,
2 szál közepes sárgarépa,
30 dkg zöldborsó,
2-3 evőkanál tejföl,
2 evőkanál olaj,
pirosarany,
gulyáskrém,
só.
A Zöldborsós sertéspaprikás elkészítési módja:
A húst kockákra vágjuk. Forró olajon fehéredésig pirítjuk. Adunk hozzá pirosaranyat és gulyáskrémet, sóval ízesítjük. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt félpuhára főzzük. Ezután hozzáadjuk a borsót és a vastagra szeletelt sárgarépát. (Ha kell, még vizet öntünk alá.) Az egészet puhára főzzük, végén hozzáadjuk a tejfölt. Nokedlivel vagy párolt rizzsel kínáljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. ápr. 20. 15:09
A zöldborsós sertéspaprikás elkészítési módja és hozzávalói.