Gratinírozott kínai kel lazaccal recept
A Gratinírozott kínai kel lazaccal hozzávalói:30 dkg kínai kel,
18 dkg lazac,
1 dl besamel mártás,
5 dkg reszelt sajt,
só,
bors.
A Gratinírozott kínai kel lazaccal elkészítési módja:
Vágjuk a kínai kelt laskára és a mikróban 500 W-on, kb 6 percig főzzük, félidőben fordítsuk meg. Szűrjük le, sózzuk, borsozzuk. Készítsük el a besamel mártást, sózzuk, borsozzuk Tűzálló tálba öntsük a mártás felét, helyezzük rá a kelt. A lazacot vágjuk csíkokra, és szórjuk a kelkáposztára, majd öntsük rá a maradék besamelt. A tetejére sajt kerüljön. Sütőben 250 fokon 7-8 percig pirulásig sütjük.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. ápr. 17. 13:06
A gratinírozott kínai kel lazaccal elkészítési módja és hozzávalói.