Maszk hordásról vélemény? (beszélgetés)
Ez a Te véleményed.
Sokkal több a beteg ember most, mint évekkel ezelőtt és még régebben !
Maszkot akkor kell felvenni, ha beteg vagy, hogy ne fertőzz még másokat ! Sajnos, ezt nem tartja be mindenki, ezért ha egészséges vagy, boltban , tömegközlekedési eszközön, stb. jobb, ha felveszed.
Azt tudod, hogy a maszkba kilélegzett rengeteg bacit, vírust visszalélegzed ?
Nekem meg kellett csinálni a bevásárlást félbetegen, felvettem a maszkot, hogy ne fertőzzem a tömegben a többieket. Jól tettem, mára már lázas vagyok.
Az biztos de ott vannak akik igazán extrémet vesznek fel, én max felpróbálnám de csak ott🙂
Ezt nem értem! A fesztiválokon maszk nélkül is meg lehet fulladni, vagy nagyon extrém az illető! 😀
Emlékszem mennyit varrogattam annak idején. Kár lenne értük!
Amúgy tényleg találtam 1-2 pofás kis maszkot, de azért nem lettek a kedvenceim! 😀
Fagyos időkre jó! 👍🔥
Hát igen! Vagy pattanásos a bőre! Vagy büdös a szája!
(lehetne az előnyöket sorolni:)
Nincs véleményem. Ha beteg lennék, felvenném. Olyan szívesen odamennék idős emberekhez, hogy ha már van rajta maszk, húzza az orrára, hogy érjen is valamit. De volt már, hogy nagyon durván reagált valaki, azóta úgy vélem, elég helyen leírták már, hogy kell viselni.
Na és, akinek nincs elől foga, milyen előnyös a maszk. :)
Én autoimmun beteg vagyok, rengeteget segít hogy ne kapjam el vásárlásoknál, orvosnál a vírusokat. Ha az unokámtól véletlenül mégis elkapok valamit, iszonyú rosszul vagyok és hetekig kínlódok. Ezért nem érdekel az ostoba emberek véleménye, hogy az nem kell. Ismerősöm és családja, havonta elkapnak valamit. Ez mennyivel jobb?
Ha saját magamból indulok ki, hogy én miért hordtam maszkot, szerintem undorodnak a beteg emberektől. Önmagukat védik.
Viselje mindenki saját felelőssége szerint!
Soha nem felejtem el, amikor majdnem elájultam nyáron egy könyvesboltban. 😬
Mer' "OXIGÉNT" kap az AGY! 🌬️🧠
Pedig nagyon fancy-divatos kis maszkok vannak! 😀
Szeretem hordani, pláne most h kicsit megfáztam, nem olyan fájdalmas a levegővétel....🤷♀️
Inkább 5 maszk egyszerre, mint akár 1/4 oltás.
Jav: 2020. márciusa előtt sem.
Az arányról nem tudok adattal szolgálni, de én ma sem láttam senkin maszkot.(nem főváros).
Én ugyan úgy nem hordom, ahogy 2021.márciusa előtt sem. 5-10 évvel ezelőtt valahogy nem jutott az emberek eszébe, hogy használják sem a maguk, sem a mások védelme érdekében...
Ha az emberek nagy része nem az oltástól rettegne, hanem a betegségtől, akkor nem itt tartanánk. Ha minden oltható ember oltott lenne, nem kellene maszkot sem viselni.
Önszántamból soha! Utálom a kilélegzett levegőm nagyrészét visszaszívni! Mi lesz a szervezetem ellenálló képességével ha sosem találkozik bacikkal? Szerencsémre nagyon ritkán vagyok beteg, telt el úgy 10 év, hogy végigápoltam a családot (3 gyerek + férj) és nem kaptam el semmit. Volt közte bakteriális, vírusos cucc is, minen amit a 10 év alatt összeszedett a család.
Mivel utálok maszkot hordani, már beoltattam magam szamárköhögés és influenza ellen. És be fogom adatni a koronavírus ellenit is.
Mifelénk senki nem hord maszkot, még a boltokban sem látni senkin.
Körzetimnél mindegy köhögsz vagy nem, kötelező és ő is maszkban üli végig a rendelést
Kezdődik..:/ Hordja aki retteg én nem fogom viselni az fix
További ajánlott fórumok: