Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Maszk hordásról vélemény? fórum

Maszk hordásról vélemény? (beszélgetés)

ma 01:38

Soha nem felejtem el, amikor majdnem elájultam nyáron egy könyvesboltban. 😬

Mer' "OXIGÉNT" kap az AGY! 🌬️🧠

29. Egyed Egon (válaszként erre: 16. - Ildi)
ma 01:35
Pedig nagyon fancy-divatos kis maszkok vannak! 😀
28. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 01:25
Agyban betegek.
tegnap 22:33
Szeretem hordani, pláne most h kicsit megfáztam, nem olyan fájdalmas a levegővétel....🤷‍♀️
26. Enissa (válaszként erre: 22. - Zitu2)
tegnap 21:17
Inkább 5 maszk egyszerre, mint akár 1/4 oltás.
tegnap 21:12
Jim Carrynek bejött 😂
24. ,zumba (válaszként erre: 23. - ,zumba)
tegnap 20:49
Jav: 2020. márciusa előtt sem.
23. ,zumba
tegnap 20:46

Az arányról nem tudok adattal szolgálni, de én ma sem láttam senkin maszkot.(nem főváros).

Én ugyan úgy nem hordom, ahogy 2021.márciusa előtt sem. 5-10 évvel ezelőtt valahogy nem jutott az emberek eszébe, hogy használják sem a maguk, sem a mások védelme érdekében...

22. Zitu2
tegnap 19:42
Ha az emberek nagy része nem az oltástól rettegne, hanem a betegségtől, akkor nem itt tartanánk. Ha minden oltható ember oltott lenne, nem kellene maszkot sem viselni.
21. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:39
Darázsfészekbe nyúltál.
20. Imisz
tegnap 19:31
Önszántamból soha! Utálom a kilélegzett levegőm nagyrészét visszaszívni! Mi lesz a szervezetem ellenálló képességével ha sosem találkozik bacikkal? Szerencsémre nagyon ritkán vagyok beteg, telt el úgy 10 év, hogy végigápoltam a családot (3 gyerek + férj) és nem kaptam el semmit. Volt közte bakteriális, vírusos cucc is, minen amit a 10 év alatt összeszedett a család.
19. Zitu2
tegnap 19:26
Mivel utálok maszkot hordani, már beoltattam magam szamárköhögés és influenza ellen. És be fogom adatni a koronavírus ellenit is.
tegnap 19:13
Mifelénk senki nem hord maszkot, még a boltokban sem látni senkin.
tegnap 18:37
Körzetimnél mindegy köhögsz vagy nem, kötelező és ő is maszkban üli végig a rendelést
16. Ildi
tegnap 18:07
Kezdődik..:/ Hordja aki retteg én nem fogom viselni az fix
tegnap 18:01
Én szivesen használom, jól is áll. Természetesen nem vagyok beteg, de nem szeretnék elkapni semmit és hazahozni.
tegnap 17:59
Eszembe nem jutna felvenni. Nem is fogom.
tegnap 17:54

A légúti figyelőszolgálat adatai alapján hétről-hétre figyelemmel kísérhetitek a légúti fertőzések dinamikáját.

[link]

12. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:49
Támad a karácsonyi frekvencia!
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Sirga)
tegnap 16:52
Dettó milyen érdekes
10. Sirga (válaszként erre: 5. - Enissa)
tegnap 16:47
Ugyanezt tapasztalom. Olyanon még nem láttam maszkot, aki köhög/tüsszög. :/
tegnap 16:31
Jaj tudom csak amit te tapasztaltál esetleg? Pl itt éppen mindenki náthás
tegnap 16:25
Mi terjed éppen? Mindenféle felső légúti betegség, amit csak el tudsz képzelni. Ennek van szezonja. Konkrétan milyen vírus törzsek? Azt senki sem tudja megmondani, mert több ezer törzs létezik, és csak tenyésztéssel lehet pontosan meghatározni.
tegnap 16:19

Igen, sokan már azért hordanak maszkot, hogy ne legyenek betegek! Most az üzletek is zsúfoltak, ott én is felveszem, és használom a kéz fertőtlenítőt is.

Sok a baci a levegőben.

tegnap 16:19
ahol többen vagyunk,ott hordom
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:13
Sokan betegek. De sokam nem is foglalkoznak vele, szerintem inkább védekezik aki használja.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Bnedora)
tegnap 16:08
Nálatok mi terjed éppen?
tegnap 16:07
Sajnos, nagyon kevesen teszik ezt. Járvány van, sok a beteg.
tegnap 16:04
Szerintem nem betegek, hanem nem akarnak elkapni másoktól valamilyen jófajta vírusos nyavalyát.
tegnap 15:48
Sokat tömegközlekedem és már egy ideje sok embert látok maszkban megint. Ilyenkor érdekelne hogy vajon milyen arányban csak óvintézkedés vagy valóban betegek szerintetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook