Holnaptól akkor úgy túrázzunk, hogy akár félúton a Remete barlonghoz is előugorhat egy rendőr mert nyilván nincs a hegyekben maszk rajtam? (beszélgetés)
Kösz.
Nálam is kimarad néha, persze. Csak most tényleg nem tudtam összerakni.
"A mienk"
Gépeléskor nekem is kimarad néha egy-egy betű, de legtöbbször a szóköz.:)
Nem értem.
Mi akart lenni az 'a mien'?
A legjobb döntés volt évekkel ezelőtt kiköltözni a városból. Pár rémálommal kevesebb:)))
...ja és mi nem kutyát sétáltatunk, hanem kutty visz minket, annyira várja azt a pillanatot. Ettől sem lesz antiszocc:)))...sőt
Majd mindjárt jön a dilemma, hogy mi számít közterületnek? 😂
Az utca? A ház előtt a járda? A zebra?
És ha felmászok a parkban egy fára? 😂
A Közlönyből:
"A maszkviseléssel és távolságtartással kapcsolatosan eddig bevezetett szabályok továbbra is érvényesek, azzal, hogy
a 10 000 főnél nagyobb település egyes közterületein a maszkviselés kötelező. A területek kijelölése a polgármester feladata."
A 10000 fölötti lakosú településeken, ha minden igaz.
Itt, ahol lakom, nem lenne értelme, mert ritka, hogy az utcán találkozzam valakivel.
Háhhh! Méghogy nem provokatív? Nehézségei támadnának a megválaszolásával 😁
Szerintem kizárt, hogy a profilját ő maga kezeli.
OV-nek írtam.
Érdeklődtem, hogy az embereknek mikor fog jutni a támogatásokból;)
Még jó, hogy mindenhová biciklivel járok, szóval akkor az nekem sport:)
Akinek nem tetszik, kapjon el, ha gyorsabban teker:D
Én nem rég írtam neki fb-n, de 1 perc múlva törölték.
Pedig nem voltam trágár, csak feltettem néhány kérdést neki;)
Ez egy tök érdekes jelenség, családomon belül is meg tudtam figyelni:
Értelmes,korábban intelligensnek tartott emberek nem tájékozódnak, nem gondolkodnak, hanem hallanak valamit fél füllel, annak veszik a legkitekertebb, leglogikátlanabb verzióját és azt kiabálják a világba.
Ülj le kicsit es gondolkozz el!
A helyi önkormányzatok határozzák meg, hogy a településen melyik közterületén lesz kötelező napközben is a maszk!!!
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Norbi kezdés holnaptól
- Káposzta diéta! Ki tart Velem egy hétig holnaptól?
- Fogyókúra együtt holnaptól!
- Fogyjunk együtt holnaptól:) 2011.12.12 életünk egy új kezdete:) ki tart velem?:))))
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!