Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Megnéznél egy delfinshowt, ha lenne rá lehetőséged? fórum

Megnéznél egy delfinshowt, ha lenne rá lehetőséged? (beszélgetés)

11. Zitu2
ma 19:47
igen
10. Imisz (válaszként erre: 7. - Funnygirl)
ma 19:11
Amit én láttam ott nem volt labda, nem kellet "ülniük" rá. Egy elem volt, egy valami "madzag"féle amit "átugrott" a delfin. Na de ilyet a szabadon élő is csinál, csak nem valamit, hanem a levegőt "ugorja" át. Ott csak forogtak-pörögtek a vízben, az egyik gondozót -direkt nem idomárt írok- a hátán kivitt a vízből. Semmi más nem volt. Azért is írtam, hogy ezeket a pörgés-forgásokat maguk szórakoztatására is csinálták a show előtt. Ja és persze sok sok jutihalat kaptak közben :)
9. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 18:41
Az is.
ma 17:28
Nem.
ma 17:11
Nekem vannak ismerőseim akik a Bp állatkertben dolgoznak. A látogatók egy ilyen show műsor során azt látják hogy de édes hogy labdazik, jaj de ügyesen leül, de édes ahogy ráül a labdara.....aha...palcaval, vannak idomitva és még had ne mondjam mivel. Az elefánt a fóka a majom és egyéb attrakciókat nem szép szóval tanítják meg nekik. Csak ezt sokan nem tudják.
6. Sirga (válaszként erre: 1. - Fülemüledal)
ma 16:50
Én megnézném, bár lehet, hogy az adott körülmények befolyásolnának (pl. a helyszín, medence mérete, stb., ami alapján feltételezhető, hogy ez nekik jó-e). A cirkuszt inkább gondolom természetellenesnek - még ha kimondott kínzásnak nem is.
ma 16:28
De láttam szabadon, a tengerben a hajó közelében is delfineket, hát azok is adtak elő műsort, még ha nem is ember tanította be őket :)
ma 16:26

Én most ősszel láttam egyet Tenerifén a Loro parkban. A delfinek már a show előtt úszkáltak, játszottak egymással is. A maguk szórakoztatására is csinálták "gyakorolták" a show elemeket, persze ezt akkor még nem tudtam, hogy majd a műsor része is lesz. És akkor a gondozók még sehol nem voltak. Az egész műsor végén nem zslilipelték ki az állatokat, maradhattak a medencében -ami mellékesen gyönyörű volt, nem az az udvari medence csak nagyobb kivitelben, hanem körben fák, bokrok, a természet maga- és úszkáltak szabadon magukban, azt csináltak amit akartak. Ahogy néztem megvolt a lehetőség, hogy átússzanak nézőktől elzárt részbe, mégsem tették. Az embereket terelték ki, nem a delfineket.

Nekem nem tűnt állatkínzásnak. Persze ettől még ki tudja...

ma 16:21
én voltam, de akkor még nem tudtam hogy nem jó nekik
ma 16:19

Soha.

Valóban állatkínzás.

ma 15:41
Én megnézném, de sokan úgy gondolnak rá, mint állatkínzásra.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook