Milyen szakmát tanulnátok most, ha lenne lehetőségetek? (tudásbázis kérdés)
ez sajnos nem feltétlenül van így. régen én is így gondoltam, okj-st választottam, most meg minden vágyam, hogy egyetemre menjek, de meló mellett...nehéz.
Álláskeresés nem egyszerű...főleg egy pályakezdőnek. Ha okj.s bizid van, mindenképp kell nyelvtudás, mert máskülönben szóba sem állnak veled.
:D szia!
Én tavaly végeztem intézményi kommunikátorként. :)
Igazából ez a bizonyítvány arra sem jó, hogy kitöröljem vele a popsimat, mert ahhoz túl kemény... ennyit erről!
Senki ne végezze el, mert semmire nem megy vele...én csak ezt tudom ajánlani
:)
Én most felsőfokún végzek majd intézményi kommunikátorként.
Az a legjobb benne hogy sokn azt se tudják mi ez, úghogy nem sokra megyek vele.Nekem is kéne vmi normális szakma,mivel lánykám egyedül nevelem elég nehéz bármibe is belekezdeni :( csak munkám lenne már...
Jajj, ez most az én gondom is....
Gyesen vagyok, nyáron lesz 2 éves a lurkó, kéne vmihez kezdeni, amíg még tart a gyes, mert sok képzésen kedvezménnyel lehet részt venni.
Sok sikert mindenkinek! :)
hát igen ez sajnos mindenhol így vagy átlagban!
én sem tudom,hogy mit csináljak,mert egy érettségivel nem sok mindent tudok kezdeni!
Én előtte Mekiben dolgoztam hát itt a dupláját fogom majdnem keresni. Meg volt egy nagyon jó munkám is de az feketén és megszűnt, pedig soha nem kerestem még annyit és nem is fogok, "fehéren" sajnos képtelenség. :((((
Meg van egy olyan tervem is ha elvégeztem a sulit hogy azonnal tudok kezdeni dolgozni és a fiam viszem magammal. Így ő is az anyjával lesz nem idegenekkel és pénzt is keresek.
Ez a tanfolyam mennyibe kerül, és mennyi ideig tart, és hol?
Köszi
Az állam támogatna biztos? mert a gyesen lévők támogatása már megszűnt...
Ha igen vágj bele, most vagy soha...
Én is megtettem terhesen kezdtem, majd a suli alatt született a 2. kisfiam is - és nem halasztottam ...Nezéz volt de megérte (volna ha nem ezt a szakot választom amit választottam)
További ajánlott fórumok:
- 35-45 közötti férfiak! Megcsalnátok a feleségeteket egy 25 éves nővel, ha lenne rá lehetőségetek?
- Ha lehetőséged lenne, kiköltöznél tanyára?
- Feladnád az itthonlétet, ha lenne lehetőséged külföldre menni?
- Ha most kéne választanotok, milyen szakmát tanulnátok?
- Ha lenne rá lehetőséged...
- Kimennétek dolgozni és kint élni Amerikába, ha lenne lehetőségetek, 60 évesen?