Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemájjal töltött karaj recept

Csirkemájjal töltött karaj recept

A Csirkemájjal töltött karaj hozzávalói:
1 kg karaj
3 db csirkemáj
10 dkg gomba
só,bors
fűszerkeverék


A Csirkemájjal töltött karaj elkészítési módja:
A karajt kicsontozom(jó lesz a csont levesnek), a közepét hosszában átszúrom.A gombát sózom,borsozom és megpárolom, a csirkemájat forró olajon átforgatom. Összekeverem a gombát és a májat, utánafűszerezem, és a karajba töltöm. A húst megszórom fűszersóval és fóliával lefedve puhára párolom, majd fólia nélkül pirosra sütöm a sütőben.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemájjal töltött karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook