Csirkemájjal töltött karaj recept
A Csirkemájjal töltött karaj hozzávalói:1 kg karaj
3 db csirkemáj
10 dkg gomba
só,bors
fűszerkeverék
A Csirkemájjal töltött karaj elkészítési módja:
A karajt kicsontozom(jó lesz a csont levesnek), a közepét hosszában átszúrom.A gombát sózom,borsozom és megpárolom, a csirkemájat forró olajon átforgatom. Összekeverem a gombát és a májat, utánafűszerezem, és a karajba töltöm. A húst megszórom fűszersóval és fóliával lefedve puhára párolom, majd fólia nélkül pirosra sütöm a sütőben.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. ápr. 20. 07:32
A csirkemájjal töltött karaj elkészítési módja és hozzávalói.