Semmi gond. Egyszer fent, egyszer lent. Én is megiszok mindent ami kávé. Ittam már prémium 5 csillagosat, de pár száz forintos löttyöt is. A kávé az kávé, ez alapszabály! 😊
Nem azzal a szándékkal írtam fórumot,én próbálok segíteni hasonló élethelyzetben lévő családoknak. Nem kérek és már nem is kapok segítséget,én hálát adok,hogy tudtam takarékoskodni,pedig nem könnyű a helyzetünk.
Tegnap egy fiatal cigánylánnyal találkoztam, aki az utcán koldult a családjával így Karácsony előtt! Egy szaros menetjegy árát nem tudta kifizetni, és sajnos drága is! De amíg olyan emberekkel találkozik mint én, addig van remény! (szociálisan érzékeny vagyok)
Csak a kávé ára idén majdnem egy 1000-es növekedett, mindenhol szigorítás van. Élhetetlenné válik az ország. A gazdasági olló egyre jobban nyílik.
Minden juttatást kiutaltak erre az évre,de januárban semmi nem jön,így nem szabad túlzásba esni a Karácsonnyal.Nem nyúlhatok ahhoz a pénzhez,mert csak februárban kapok megint.Sikerült tartalékolnom így ha szerény is de lesz karácsonyunk. Áldott-békés és nagyon boldog Karácsonyt kívánok minden otthon ápolónak és beteg hozzátartozóinak! Szeretettel: egy egyedül álló Édesanya