2009 januárjára várt babák (beszélgetés)
Jujj de jóóó, ne mond máár :D Tiszta jó. Fildus gyere át a fórumunkba.
Csajok, mi is újra babát szeretnénk :)
Fildus hajrá a hármaskával :)
Sziasztok :)
Ahogy öregszem, újra babázhatnékom van.
Már a kicsi is 4 éves múlt....
Nicolekeg is újra babázik, van egy kis Lilije :)
Sziasztok.
Mi is kezdjük szeptemberbe a sulit, bár, nem tudom hogyan :) Kisasszony izgága, pörgős, és nem bír megülni egy helyben. Viszont eredményei a difter felmérései jól sikerültek, és az ovónő nyugodt szívvel engedte. Azt mondta, szeptemberig csak fog még kicsit érni ilyen téren és minden rendbe lesz.
BUÉK Mindenkinek!
És elkezdjük a szülinapozást is!
Boldog szülinapot Nonónak és Barnusnak!
Boldog új évet kívánok mindenkinek :-)
Puszi Nektek!
sziasztok
cak véletlenül néztem be,és látom vagytok még.de jó!
remélem mindenki jól van,a gyerkőcök növögetnek.
Fildus!meglepődtem,sajnálom,hogy így alakult.Nem lehet könnyű neked sem az élet.
Petra is megy jövőre suliba.Iskolát még nem választottunk.
puszi nektek
Krisztina is megy jövőre suliba. Már olvas, pedig nem is tanítottam. Egyszerűen imádja a betűk világát. :)
Ibuska, mi fél éves kortól kezdtük a hozzátáplálást, nagyon fokozatosan, még nagyon nagyon sokáig a cici volt a főétel.
De jó hogy végre írtatok! Eddig úgy néz ki hogy Mánuel is megy suliba.
Ildik, nálatok már a Kistesó is ovis... Ki hány hóban kezdte el a hozzátàplálást? Linett jövőhéten tölti a 4 hónapot, és vacilálok hogy elkezdjük e vagy ne.
Ildi meglepődtem, mikor olvastam a naplód. Kerestem a titkos naplód
Sziasztok!
Minden januári gyerek megy jövő szeptemberben suliba? Ritu 99%, hogy megy, Ő is akar, én is szeretném, és az óvónő is. Szóval nálunk tuti, de még a sulit nem döntöttük el.
Sziasztok!
Jó régen jártam itt, de ahogy látom Ti sem nagyon jöttök...mindenkinek van elég dolga.
Ibus!Te lassan már szülsz, nem!?Hogy viseled a pocit így a melegben?
Mi megvagyunk,apa megint kint dolgozik, jó, ha 2,5 havonta hazajön, elég húzósak így a mindennapok, de nem panaszkodom, tudom rengetegen vannak még hasonló helyzetben így, rajtunk kivül.Szerencsére anyukámék sokat segítenek.Fannus 4-én múlt féléves, növögetünk, Barnusom meg kész pasi:)Most éppen megint "harcolnak", mivel már Fanni baba pakolja a játékokat,vagy inkább pakolná Barnabás meg nemes egyszerűséggel kizárja a szobából!:)Szóval vagyogatunk,reménykedem a szokványos családmodellben, és bízom, ha minden jól megyx, hogy szeptemberben hazajöhet Norbi végleg.Puszi nektek, vigyázzatok magatokra, babákra!
Szia
Írtam privit.