Panama torta recept
50 perc
A Panama torta hozzávalói:
10 tojás
20 dkg cukor
20 dkg dió
0,5 sütőpor
2 dkg kakaó
1 lapos kanál prézli
2 evőkanál liszt
2 doboz tejszin
2-3 drb vaniliás cukor
10 dkg főzőcsoki
0,5 vaj
A Panama torta elkészítési módja:
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Óvatossan hozzá keverem a tojássárgát utána a diót,2 dkg kakaót, prézlit, sütőport és a lisztet. Ki vajazott torta sütőbe tesszem és előmelegitett sütőbe 180 fokon megsütöm. A krém 2 doboz tejszint felforraljuk és ebbe bele főzzük a vaniliás cukrot, csokit és ha egy kicsit hűlt akkor még a vajat is bele olvasztom. Fél napig hagyom hűlni ésutána kemény habbá verjük. Ezzel töltöm meg a tésztát.Nagyon finom torta. Érdemes ki próbálni.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu, 2008. ápr. 21. 18:13
A panama torta elkészítési módja és hozzávalói.