Padlizsános-lecsós csirke recept

4 kis csirkecomb
2 kis csirkemell
2 kis cukkin1 padlizsán
2 fej vöröshagym
2 gerezd fokhagyma
1 dl paradicsomlé
3 dl konzervlecsó
4 mk oregánó
só
bors
A Padlizsános-lecsós csirke elkészítési módja:
A zöldségeket földaraboljuk. A paradicsomlevet mélyebb bevonatos edénybe tenni, hozzáadjuk a padlizsánt, a hagymát, a fokhagymát, ráfektetjük a csirkehúst, fűszerezzük, befedjük a cukkinival, majd a lecsóval. Majd lefedve kis lángon 45-50 percig pároljuk. A húst kiszedjük mélyebb tálba, befedjük a zöldségekkel és lefedve melegen tartjuk. A visszamaradt levét erős tűzön kevergetve felforraljuk, és ráöntjük a zöldséges csirkére. Jó étvágyat
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: jjhmarta, 2010. márc. 19. 17:51
A padlizsános-lecsós csirke elkészítési módja és hozzávalói.