Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Padlizsános-lecsós csirke recept

Padlizsános-lecsós csirke recept

A Padlizsános-lecsós csirke hozzávalói:
4 kis csirkecomb
2 kis csirkemell
2 kis cukkin1 padlizsán
2 fej vöröshagym
2 gerezd fokhagyma
1 dl paradicsomlé
3 dl konzervlecsó
4 mk oregánó

bors


A Padlizsános-lecsós csirke elkészítési módja:
A zöldségeket földaraboljuk. A paradicsomlevet mélyebb bevonatos edénybe tenni, hozzáadjuk a padlizsánt, a hagymát, a fokhagymát, ráfektetjük a csirkehúst, fűszerezzük, befedjük a cukkinival, majd a lecsóval. Majd lefedve kis lángon 45-50 percig pároljuk. A húst kiszedjük mélyebb tálba, befedjük a zöldségekkel és lefedve melegen tartjuk. A visszamaradt levét erős tűzön kevergetve felforraljuk, és ráöntjük a zöldséges csirkére. Jó étvágyat


Kategória: Egytálételek receptjei


A padlizsános-lecsós csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook