Sörben sült csírkehús recept
A Sörben sült csírkehús hozzávalói:2 db csirkemell
4 db csirkecomb (ez a mennyiség egy nagy gáztepsit kitölt)
5 dl sör
5 fej vöröshagyma
ételízesítő
A Sörben sült csírkehús elkészítési módja:
A csirkemelleket hosszában kettévágjuk. A combot csontnál bevágjuk, így biztosan átsül. A hagymát megpucoljuk, négybe vágva a tepsibe rakjuk. A csirkét bedörzsöljük az ételízesítővel /azért óvatosan, mert elsózhatjuk/, majd lerakjuk a tepsibe a hagymák mellé. A sört beleöntjük a tepsibe, a hús alá. Először erős, majd közepes lángon sütjük, közben megforgatjuk. Krumplipürével tálaljuk. Nagyon finom!
Előre elkészíthető, csak sütni kell. Egyszerű és nagyon finom. Ne lehet elrontani!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ostkati, 2008. febr. 7. 17:54
A sörben sült csírkehús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.