Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sörben sült csírkehús recept

Sörben sült csírkehús recept

A Sörben sült csírkehús hozzávalói:
2 db csirkemell
4 db csirkecomb (ez a mennyiség egy nagy gáztepsit kitölt)
5 dl sör
5 fej vöröshagyma
ételízesítő


A Sörben sült csírkehús elkészítési módja:
A csirkemelleket hosszában kettévágjuk. A combot csontnál bevágjuk, így biztosan átsül. A hagymát megpucoljuk, négybe vágva a tepsibe rakjuk. A csirkét bedörzsöljük az ételízesítővel /azért óvatosan, mert elsózhatjuk/, majd lerakjuk a tepsibe a hagymák mellé. A sört beleöntjük a tepsibe, a hús alá. Először erős, majd közepes lángon sütjük, közben megforgatjuk. Krumplipürével tálaljuk. Nagyon finom!

Előre elkészíthető, csak sütni kell. Egyszerű és nagyon finom. Ne lehet elrontani!


Kategória: Húsételek receptjei


A sörben sült csírkehús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook