Sült csirkecombok padlizsánágyon recept
A Sült csirkecombok padlizsánágyon hozzávalói:4-5 db csirkecomb,
2 db padlizsán,
25 dkg gomba,
10 dkg paradicsom,
1 kisebb fej vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
kevés olívaolaj.
A Sült csirkecombok padlizsánágyon elkészítési módja:
A megtisztított csirkecombokat alaposan megmossuk, lecsepegtetjük. Jól bedörzsöljük szárnyasok fűszerkeverékével és forró sütőben ropogósra sütjük. Közben elkészítjük a zöldségragut. A finomra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát előmelegített olajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a megmosott, felkockázott gombát, padlizsánt és paradicsomot. Picit megsózzuk, megborsozzuk és pár percig pároljuk. A kisütött csirkecombokat a zöldségágyra fektetjük, párolt rizzsel kínáljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. júl. 27. 21:12
A sült csirkecombok padlizsánágyon elkészítési módja és hozzávalói.