Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sült csirkecombok padlizsánágyon recept

Sült csirkecombok padlizsánágyon recept

A Sült csirkecombok padlizsánágyon hozzávalói:
4-5 db csirkecomb,
2 db padlizsán,
25 dkg gomba,
10 dkg paradicsom,
1 kisebb fej vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
kevés olívaolaj.


A Sült csirkecombok padlizsánágyon elkészítési módja:
A megtisztított csirkecombokat alaposan megmossuk, lecsepegtetjük. Jól bedörzsöljük szárnyasok fűszerkeverékével és forró sütőben ropogósra sütjük. Közben elkészítjük a zöldségragut. A finomra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát előmelegített olajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a megmosott, felkockázott gombát, padlizsánt és paradicsomot. Picit megsózzuk, megborsozzuk és pár percig pároljuk. A kisütött csirkecombokat a zöldségágyra fektetjük, párolt rizzsel kínáljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A sült csirkecombok padlizsánágyon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook