Rakott csirkemell fetasajttal recept
A Rakott csirkemell fetasajttal hozzávalói:1 kg csirkemellfilé
25-30 dkg fetasajt
10 dkg reszelt sajt
1 konzerv kukorica vagy 2-3 cső főtt lemorzsolva
vaj a tepsi kikenéséhez
kevés fűszersó
A Rakott csirkemell fetasajttal elkészítési módja:
Vajjal kikent jénai alját kirakom enyhén fűszerezett csirkemellfilé szeletekkel. A kukoricát összekeverjük a villával összetört fetasajttal, majd egy réteget a mellfilékre teszünk belőle. Addíg folytatjuk a rétegezést, míg tart a hozzávalókból. Utolső simításként a rakott tetejét megszórjuk reszelt sajttal, letakarjuk fóliával, és előmelegített sütőbe toljuk kb. 25 percre. Ha a hús megpuhult, nincs más dolgunk, mint a rakottasunk tetejét fólia nélkül kicsit megpirítani.
Krumplipürével szeretjük leginkább.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. júl. 27. 10:48
A rakott csirkemell fetasajttal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.