Mustáros-hagymás pecsenye recept
A Mustáros-hagymás pecsenye hozzávalói:50 dkg sertés vagy csirkehús
2 fej lila hagyma
4 dl tejföl
olaj, só, mustár
"Fűszerkeverék házilag"
A Mustáros-hagymás pecsenye elkészítési módja:
A húst csíkokra vágom és kevés olajon megpirítom. Hozzáadom a vékonyra szelt hagymát és rövid ideig sütöm. Fűszerezem mustárral, sóval, "Fűszerkeverék házilag"-gal. Folyamatosan kevergetve gyenge tűzön főzöm. Mikor késznek ítélem, belekeverem a tejfölt és összeforralom.
Köret: kedvenc tészta; főtt vagy hasábburgonya vagy rizs.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. okt. 9. 21:14
A mustáros-hagymás pecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.