Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros-hagymás pecsenye recept

Mustáros-hagymás pecsenye recept

A Mustáros-hagymás pecsenye hozzávalói:
50 dkg sertés vagy csirkehús
2 fej lila hagyma
4 dl tejföl
olaj, só, mustár
"Fűszerkeverék házilag"


A Mustáros-hagymás pecsenye elkészítési módja:
A húst csíkokra vágom és kevés olajon megpirítom. Hozzáadom a vékonyra szelt hagymát és rövid ideig sütöm. Fűszerezem mustárral, sóval, "Fűszerkeverék házilag"-gal. Folyamatosan kevergetve gyenge tűzön főzöm. Mikor késznek ítélem, belekeverem a tejfölt és összeforralom.

Köret: kedvenc tészta; főtt vagy hasábburgonya vagy rizs.


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros-hagymás pecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook