Csirkeraguleves recept

20 dkg csirkemellfilé
2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
1 kisebb zeller
10 dkg zöldborsó
10 dkg szeletelt gomba
1 fej vöröshagyma
1 kis csokor kapor
2-2 dl tejföl, tejszín
2 púpozott evőkanál liszt
só, bors, olaj
A Csirkeraguleves elkészítési módja:
Kevés olajon megpirítom a finomra vágott hagymát, hozzáadom az apróra vágott kaprot, a gombát, a zöldborsót, a kis kockákra vágott zöldségeket, és a felkockázott csirkehúst. Fűszerezem, felengedem vízzel és készre főzöm. A tejfölös-tejszínes habarással sűrítem, amivel összeforralom.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. okt. 6. 18:26
A csirkeraguleves elkészítési módja és hozzávalói.