Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Csirkeraguleves recept

Csirkeraguleves recept

A Csirkeraguleves hozzávalói:
20 dkg csirkemellfilé
2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
1 kisebb zeller
10 dkg zöldborsó
10 dkg szeletelt gomba
1 fej vöröshagyma
1 kis csokor kapor
2-2 dl tejföl, tejszín
2 púpozott evőkanál liszt
só, bors, olaj


A Csirkeraguleves elkészítési módja:
Kevés olajon megpirítom a finomra vágott hagymát, hozzáadom az apróra vágott kaprot, a gombát, a zöldborsót, a kis kockákra vágott zöldségeket, és a felkockázott csirkehúst. Fűszerezem, felengedem vízzel és készre főzöm. A tejfölös-tejszínes habarással sűrítem, amivel összeforralom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A csirkeraguleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook