Bajor sült recept

A Bajor sült hozzávalói:
1.5 kg krumpli
50 dkg hús szeletben (disznócomb
tarja
vagy pulykamell)
3 fej vöröshagyma
1 nagy doboz tejföl
só
bors
pirospaprika
olaj

A Bajor sült elkészítési módja:
A tejfölt sóval, borssal, paprikával és fél dl olajjal kikeverjük. Kiolajozunk egy jénait. Rátesszük a felkarikázott krumpli felét. Erre csepegtetünk a fűszeres tejfölből. Elhelyezzük rajta a kiklopfolt, megfűszerezett húst, majd a hagymakarikákat, megcsepegtetjük, a tetejét befedjük krumplival. Ráborítjuk a maradék tejfölt. Befedjük, hideg sütőbe teszszük,és három óra alatt készre sütjük.
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 45ba38a594, 2018. okt. 7. 18:10
A bajor sült elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.