Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bajor sült recept

Bajor sült recept

Elkészítési idő 60 perc

A Bajor sült hozzávalói:
1.5 kg krumpli
50 dkg hús szeletben (disznócomb
tarja
vagy pulykamell)
3 fej vöröshagyma
1 nagy doboz tejföl

bors
pirospaprika
olaj


Bajor sült

A Bajor sült elkészítési módja:
A tejfölt sóval, borssal, paprikával és fél dl olajjal kikeverjük. Kiolajozunk egy jénait. Rátesszük a felkarikázott krumpli felét. Erre csepegtetünk a fűszeres tejfölből. Elhelyezzük rajta a kiklopfolt, megfűszerezett húst, majd a hagymakarikákat, megcsepegtetjük, a tetejét befedjük krumplival. Ráborítjuk a maradék tejfölt. Befedjük, hideg sütőbe teszszük,és három óra alatt készre sütjük.

Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó


Kategória: Húsételek receptjei


A bajor sült elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook