Sajtos, rakott csirkemell recept
60 perc
A Sajtos, rakott csirkemell hozzávalói:
2 db csirkemell
1.5 kg burgonya
4 db tojás
2-3 evőkanál liszt
pici étolaj
ízlés szerint só
ízlés szerint ételízesítő
ízlés szerint fehér bors
30 dkg trappista sajt
A Sajtos, rakott csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellet felszeletelem. Sóval, borssal fűszerezem. Pici olajban mindkét oldalát sütöm 2 percig. Burgonyát meghámozom. Sós vízben megfőzöm félpuhára. Tojásokból, lisztből, pici vízből sűrű palacsintatésztát készítek. Amit fűszerezek sóval, borssal. A sajtot lereszelem. A hússzeleteket lisztbe mártom. Majd a palacsintatésztába, ezután pedig a reszelt sajtba. A burgonyát karikákra vágom, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk a burgonyakarikákat. Erre rakom a panírozott húst. A megmaradt palacsintatésztát ráöntöm erre az egészre. Erre megy még egy sor burgonyakarika. Reszelt sajttal megszórom a tetejét. Mehet a sütőbe és puhára sütöm az egészet. Jó étvágyat hozzá!60
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 45ba38a594, 2018. szept. 1. 15:24
A sajtos, rakott csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.