Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Tüllem rottyantott padlizsánkrém recept

Tüllem rottyantott padlizsánkrém recept

A Tüllem rottyantott padlizsánkrém hozzávalói:
1 kg padlizsán
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál "Fűszerkeverék házilag"
0,5 dl olívaolaj



A Tüllem rottyantott padlizsánkrém elkészítési módja:
A padlizsánt 220 fokos sütőben 30 perc alatt megsütöm. Tálba rakva, lefedve kihűtöm, majd lehúzom a héját. A többi hozzávalóval turmixgépben/késes aprítóban krémesítem. Ha nincs ilyen gép, krumplinyomó is megteszi. Pirítóssal, paradicsommal finom reggeli.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A tüllem rottyantott padlizsánkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.