Mogyorós sonkagolyók recept
A Mogyorós sonkagolyók hozzávalói:20 dkg párizsi
20 dkg főtt, füstölt sonka
20 dkg krémsajt
1 evőkanál mustár
1 kis fej vöröshagyma
10 dkg földimogyoró durvára törve
A Mogyorós sonkagolyók elkészítési módja:
A párizsit a sonkával és vöröshagymával együtt finomra daráljuk, majd a krémsajttal meg a mustárral alaposan összedolgozzuk. Jó félórára hűtőbe tesszük, majd vizes kézzel diónyi gombócokat formálunk belőle. A gombócokat durvára tört mogyoróban megforgatva tálra tesszük. Kínálhatjuk úgy is, hogy minden gombócba egy-egy ropit szúrunk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. jan. 21. 08:49
A mogyorós sonkagolyók elkészítési módja és hozzávalói.