Gyöngytyúk Capital- módra recept


2 gyöngytyúk
1 fej vöröshagyma
15 dkg gomba
10 dkg füstölt szalonna
3 dl fehér bor
3 dkg vaj vagy 1 evőkanál olaj
1 csokor petrezselyem
só
bors
A Gyöngytyúk Capital- módra elkészítési módja:
A húst kicsontozzuk, kisebb szeletekre vágjuk, és kivajazott lábasba egymás fölé rakjuk. A hússzeletek közé apróra vágott petrezselymet, finomra vágott vöröshagymát, és felszeletelt gombát teszünk, sóval, borssal füszerezzük. Tetejére füstöltszalonna-szeleteket borítunk, leöntjük a borral, és letakarva lassan megpároljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 39f5f6877d, 2008. aug. 10. 23:58
A gyöngytyúk capital- módra elkészítési módja és hozzávalói.