Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejfölös libaaprólék-leves recept

Tejfölös libaaprólék-leves recept

Elkészítési idő 90 perc

A Tejfölös libaaprólék-leves hozzávalói:
80 dkg libaaprólék
1 fej vöröshagyma
2 dl tejföl
1 evőkanál liszt
20 dkg vegyes zöldség
5 dkg zsír
1 csokor kapor



A Tejfölös libaaprólék-leves elkészítési módja:
A karikára vágott zöldséget hagymás zsíron kissé megpirítjuk, hideg vízzel felengedjük, és beletéve a kisebb darabokra vágott libaaprólékot megsózzuk. Puhára főzzük, vágott kaporral megszórjuk. A tejfölből a liszttel meg kevés hideg vízzel habarást készítünk, és besűrítjük vele a levest. Tálalás előtt még 4-5 percig forraljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejfölös libaaprólék-leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook