Tejfölös libaaprólék-leves recept


80 dkg libaaprólék
1 fej vöröshagyma
2 dl tejföl
1 evőkanál liszt
20 dkg vegyes zöldség
5 dkg zsír
1 csokor kapor
só
A Tejfölös libaaprólék-leves elkészítési módja:
A karikára vágott zöldséget hagymás zsíron kissé megpirítjuk, hideg vízzel felengedjük, és beletéve a kisebb darabokra vágott libaaprólékot megsózzuk. Puhára főzzük, vágott kaporral megszórjuk. A tejfölből a liszttel meg kevés hideg vízzel habarást készítünk, és besűrítjük vele a levest. Tálalás előtt még 4-5 percig forraljuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 39f5f6877d, 2008. aug. 9. 22:27
A tejfölös libaaprólék-leves elkészítési módja és hozzávalói.