Vendégváró sajtgolyók recept
A Vendégváró sajtgolyók hozzávalói:20 dkg füstölt, főtt hús
30 dkg tejszínes krémsajt
5 dkg vaj
20 dkg trappista sajt reszelve
só, őrölt- bors
1 kiskanál mustár
A Vendégváró sajtgolyók elkészítési módja:
A füstölt húst finomra daráljuk. A tejszínes krémsajttal, a vajjal, 5 dkg reszelt sajttál és a mustárral összedolgozzuk, sóval, őrölt borssal ízesítjük. A masszából vizes kézzel diónyi golyókat formálunk, reszelt sajtban megforgatjuk és (salátalevelekkel bélelt) tálra tesszük. Néhány órára behűtjük. Sós kekszet kínálhatunk mellé.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. jan. 19. 08:49
A vendégváró sajtgolyók elkészítési módja és hozzávalói.