Pórés kukoricaleves recept
15 perc
370 kcal
1 konzerv kukorica(30dkg),1 szál póréhagyma,3dkg vaj,20dkg tejszines krémsajt,5dkg reszelt,füstölt sajt.
A Pórés kukoricaleves elkészítési módja:
Felforrósitjuk a vajat,megfuttatjuk rajta a karikára vágott póréhagymát.Rátesszük a kukoricát,sózzuk,borsozzuk,és 5dl vizet öntünk hozzá.Kiméletesen fözzük.Amikor a kukorica puha,belekeverjük a krémsajtot,összeforraljuk,és tálaljuk.Tálaláskor a leves tetejére szorjuk a reszelt füstölt sajtot.Külön piritóst is adhatunk mellé.
könnyen elkészithetö.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: hajny, 2007. márc. 14. 15:21
A pórés kukoricaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.