Firenzei halfilé recept
40 perc
Szénhidrátszegény
A Firenzei halfilé hozzávalói:
6-8 szelet tengeri halfilé
leveles paraj
margarin
mascarpone, vagy tejszínes krémsajt
füstölt sajt
3-4 szem paradicsom
só
bors
fokhagyma
A Firenzei halfilé elkészítési módja:
Egy tűzálló tálat vajazzunk ki, béleljük ki a parajlevelekkel és szórjuk meg zúzott fokhagymával. A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, és a tálba fektetjük, majd megkenjük macsarponéval (vagy tejszínes krémsajttal), beborítjuk paradicsomkarikákkal, és reszelt füstöltsajjtal bőségesen megszórjuk. Előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Tündérfürtöcske, 2007. jan. 9. 15:28
A firenzei halfilé elkészítési módja és hozzávalói.