Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Joghurtos párolt halfilé recept

Joghurtos párolt halfilé recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Joghurtos párolt halfilé hozzávalói:
• tengeri halfilé
• 3 ek joghurt
• zellerlevél laskára vágva
• citromlé, kevés olaj, víz
• só, bors, szerecsendió, őrölt rozmaring, kapor


A Joghurtos párolt halfilé elkészítési módja:
1. A halfilét mossuk meg, ellenőrizzük szálkamentességét, ha találunk benne szálkát, húzzuk ki. 2. Lefedhető serpenyőben kevés olajban elhelyezzük a halfiléket, kevés citromlével megöntözzük, sózzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a zellerlevelet, és lefedve pároljuk 15 percig. Ha kell, pici vizet öntsünk a halak alá. 3. A végén hozzátesszük a joghurtot, 5 perc alatt összeforraljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A joghurtos párolt halfilé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook