Olasz gombaleves (Zuppa di funghi) recept
Az Olasz gombaleves (Zuppa di funghi) hozzávalói:Fél kg vargánya,
1 l marhahúsleves
1 csomó finomra vágott petrezselyemzöld
6 mentalevél
4 szelet fehérkenyér
olivaolaj
só
bors.
Az Olasz gombaleves (Zuppa di funghi) elkészítési módja:
A gombát apróra vágom és a mentával kevés olivaolajban megpárolom. Sóval és borssal ízesítem. Mikor a gomba megpirult, hozzáadok egy átnyomott gerezd fokhagymát és további 15 percig párolom. A kenyeret megpirítom és bedörzsölöm a másik fokhagymagerezddel. Végül a kenyeret egy tálba teszem és rámerem a levest. Azonnal tálalom.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 737f507a35, 2006. dec. 4. 15:58
Az olasz gombaleves (zuppa di funghi) elkészítési módja és hozzávalói.