Light frankfurti saláta recept
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Light frankfurti saláta hozzávalói:
• 4 db baromfivirsli
• egy darab édesebb alma (pl. jonagold)
• 10 dkg főtt burgonya
• 5 dkg kínai kel
• egy fej vöröshagyma (vagy póréhagyma)
• 1 deci natúr joghurt
• 1 kiskanál light majonéz
• petrezselyem
• citromlé
• édesítő
• tengeri só
• fehér bors
• édesítőszer (ha szükséges)
A Light frankfurti saláta elkészítési módja:
Light frankfurti saláta - de - Nõk Lapja Cafe 2007.06.27 Hozzávalók: • 4 db baromfivirsli • egy darab édesebb alma (pl. jonagold) • 10 dkg főtt burgonya • 5 dkg kínai kel • egy fej vöröshagyma (vagy póréhagyma) • 1 deci natúr joghurt • 1 kiskanál light majonéz • petrezselyem • citromlé • édesítő • tengeri só • fehér bors • édesítőszer (ha szükséges) Elkészítés: Főzd meg a virslit, és vágd fel karikákra. Az almát és a főtt burgonyát szeld fel kisebb kockákra, a vöröshagymát reszeld le, a kínai kelt vágd fel csíkokra. A joghurtot keverd össze a vöröshagymával, a majonézzel, ízesítsd ízlés szerint sóval, borssal, pár csepp citromlével, szórd meg kevés petrezselyemmel, és öntsd rá a salátára.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Krysty, 2007. júl. 3. 15:09
A light frankfurti saláta elkészítési módja és hozzávalói.