Hal lecsósan recept



1 kg tengeri halfilé
1 kg krumpli
3 paradicsom
3 tv paprika
2 fej hagyma
1 l étolaj
10 dkg margarin
kapor
ételízesítő
só
A Hal lecsósan elkészítési módja:
A tengeri halat alufóliába rakjuk. Rátesszük a margarint és egy evőkanál szárított kaprot. Jól becsomagoljuk, hogy ne kapjon levegőt és sütőben 10 perc alatt megpároljuk 180 fokon. A krumplit karikára vágva kisütjük olajban. Csinálunk lecsót a hagymából paprikából és a paradicsomból.
Úgy tálaljuk, hogy a tányérra teszünk a sültkrumpliból, rá egy szedő kanál lecsót és mellé 2 szelet halat.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Kiss Ildikó, 2009. jan. 7. 09:02
A hal lecsósan elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.