Milyen gyakorlatok segítenek az ún. lovaglóháj (fenék alatt, comb külsején lévő háj) eltüntetésére? (tudásbázis)
Ha rádolgozol a farizmokra, akkor azok megemelik a popsit, és eltűnik a lovagló. Tapasztalatból írom. De 3-4 hét torna kell, hogy láthasd a változást!
Kitartás, sikerülni fog!
Szerintem érdemes beszerezni Rubint Réka tornáit, mert nagyon jó erre. Én két hónap alatt teljesen új alakot nyertem. Ingyen is hozzá tudsz jutni, csak keresni kell. Érted, ugye?
És 1 fontos! Annyi ismétlésszámmal csinálj bármilyen gyakorlatot, amíg nem fáj (pl. ha a 8.ra fáj, akkor fél perc pihi, és még két sorozat. ) Így tutira hatékony.
Négykézláb vagy mint amikor popsi gyakorlatokat csinálsz.
Emelgeted a lábad behajlítva piciket felfele majd szintén behajlítva oldalra de a magasba legyen a lábad csak oldalra kell kiengedni.
Nem tudom,h ezt tudod-e értelmezni:-)))
És le tudnád írni, hogy melyik az?mert nekem az nincsen meg sajna.
liszt és cukormentes kaják..hát nem lehet egyszerű!de megpróbálom!
sziasztok!
nekem a belső combomról nem kar sehogyse nemhogy eltűnni, de még zsugorodni se:(
További ajánlott fórumok:
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Milyen súlyzós, vagy egyéb gyakorlatok segítenek a felsőkar véknyításához, fogyásához?
- Tudtok valami gyakorlatot a deréktáji "úszógumik" eltüntetéséhez?
- Lányok! Kinek milyen hasizom gyakorlat vált be, pici úszógumi eltűntetésére?
- Mi a legjobb tornagyakorlat a nadrágból oldalt kibuggyanó hájacska eltüntetésére?