Mi a legjobb tornagyakorlat a nadrágból oldalt kibuggyanó hájacska eltüntetésére? (beszélgetős fórum)
Nekem Czanik Cap I.otthoni aerobik dvd-je segített,3 hónap alatt 4 cm-t csökkent a derekam,nagyon rámegy derékre,a csípőre Réka 20 perces popsi-csípő blokkát csinálom.Van neki kettő is,86cm-ről 79cm lett a csípőbőségem,a derék meg 65cm-ről 60-ra változott.
Én nem tudok csak úgy magamtól tornázgatni,kell,hogy valaki irányítson,meg motiváljon ezért szeretem az otthoni dvd-ket.
Szió:-)
Nekem is ugyanez a problémám,már kezdem feldolgozni,hogy így mard.Mindenütt vékony vagyok,de ott nem.Igaz ment már le belőle,de nem az igazi.
Ami nagyon hatásos volt nekem az Rubint Réka első dvd-jén található belső comb gyakorlat,az a legerősebb az összes belsőcomb gyakorlat közül amit megjeltett dvd-n.Én 1-1 kg-os lábsúllyal csinálom,azóta mintha kissebb lenne a belsőcom a comtőnél.
További ajánlott fórumok:
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?
- Ki milyen lehetőséget ismer a hegek eltüntetésére?
- Milyen tornagyakorlattal tudnám a combomat vékonyítani?
- Hajszálér eltüntetés lábról
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?