Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében? (beszélgetős fórum)
Helló!
Jó régen nem írt itt már senki... Van itt még valaki, vagy használja még valaki ezt a gépet? Én ma vettem egyet, nagyon kíváncsi vagyok eredményes lesz e???
Sziasztok!
Hát enyhén szólva meghalt a fórum!
Ennyi idő után milyen tapasztalatokat szereztetek?
Nekem 4-5 óra szabadidőm van, így tudnám használni, betegsége(i)mből adódóan azonban tornázni nem tudok, és súlyfeleslegem is lett azóta, nem is kevés. legalább 15kg-t le kéne dobnom, de ha nem mozoghat az ember akkor az NAGYON nehéz. Egészségesebben eszem, már le is adtam így 2 kg-t 2 hónap alatt, de most megállt a fogyás, és azt a 15-öt még mindenképp le kell dobnom.
Végigolvastam a fórumot, de miután leírta valaki hogy na ő most megveszi, szinte nem is írt többet. Mármint arról amit tapasztalt. kb 5-6 ember írt konkrét tapasztalatot centibe, és kg-ba.
Megosztanátok velem mit tapasztaltatok sok-sok hónap után? Vagy mindenkinek a szekrényben esetleg a padláson porosodik?
Előre is köszi: B
Azt mindenképpen ajánlott használni, nekem anélkül szétnyúzza a bőrömet! Nem túl kellemes érzés!
Én a g.rniere bőrfeszesítőt használom.
Köszi a választ.Én csak közepes fokozaton használtam
:(És használsz valami krémet hozzá?
Szia!
Azt szeretném kérdezni hogy Te milyen fokozaton használod?
Köszi:A
Sziasztok!
Nekem is ma jött meg a készülék. Csak azt nem tudom, hogy ezt minden nap lehet használni a krémekkel együtt? Kedves pancsi, Te például milyen gyakran használod, hogy ilyen látványos eredményt értél el? Egyébként gratu az eredményekhez! :-)
Sziasztok! Én 6 hete használom a relax&tonet és csak pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban! És ez nem reklám! 6 hét alatt centikben mérhető eredményeket értem el! Én életmódot is váltottam, nem eszem kenyeret, lisztes dolgokat, tésztát, szóval lecsökkentettem a szénhidrátot és sok vizet iszom.
Az eredményeim 5 hét után:
mell: -4 cm
csípő: -5 cm
comb: - 2 cm és -4 kg!!!!!
Azt hiszem az eredmények önmagukért beszélnek!
sziasztok!
Érdeklődnék hogy szerintetek Mirena nevű spirál mellett lehet vajon használni a gépet?
Köszönöm!
sziasztok!
szeretném én is kipróbálni a gépet. esetleg vkinél egy eladó készülék olcsón?:)
sziasztok!
szeretném én is kipróbálni a gépet. esetleg vkinél egy eladó készülék olcsón?:)
Heló Én 1 hónapja rendeltem meg a gépet de én nem látok a semmit nekem lehet hogy nem vált be .Má
r el vesztettem a fonalat és el vagyok keseredvemivel hiába attaam ki érte pézt már 1 hete már nem is csinálom mert már bele fárattam Kérlek írd már meg nekem hogy most te hol tartasz vagy ére mégis valamit.! köszi
Szia nem tudom te tudnál e nekem segitséget adni . Én is meg vettem ezt a kütyüt a relaxen tonet már lassan 1 hónapja fojamatosan csinálom és még semmi hatást nem éreztem már kezdem meg bánni hogy enyi pézt ki attam érte . Nagyon nagy szükségem lenne ojan valakire aki már használta és neki be vált: mivel eddig nekem sajnos nem .De azis lehet hogy én nem jól csinálok valammit már azóta nem is eszem anyira és nem sokat pl este m
ár nem is eszem kérlek segitsetek köszi .
Sziasztok!
Van valaki közületek, akinek a hasán régi terhességi csíkok vannak, és használt -e ezek esetében valamit a készülék?