Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...? (beszélgetés)
Erről az a véleményem, hogy mki az alakjának megfelelő ruhát vegye fel. Ez olyan, mint amikor a csúnya mellű nők felvesznek csőtoppot:
ha melltartóval, akkor kilóg a pánt --> nem esztétikus,
melltartó nélkül--> undorító
Egyszerűen el kell fogadni, hogy nem állhat minden ruha jól mindenkinek.
Chanel!
Ebben igazat adok Gemának. Minden ilyen nadrág a fenék közepén van, amikor leül a viselője.
Bocs, de ezt cáfolnom kell.:D Nagyon elterjedt az olyan nadrág, amiben képtelenség leülni -hiába jó a méret és súlyfelesleg sincs-. De ez nem mindenkit zavar.:D Sokan mintha örömmel mutogatnák azt, amit nem kellene. Legalábbis nem nyilvános helyen.:D
Aki nem kover, es jo meretet valaszt, annak nincs ki a popoja:)
Persze nem azt mondom, hogy tüdőig érő nadrágot kell hordani. De jó lenne a jóízlés határán belül maradni.
Én is elég fiatal vagyok -22-, de rosszul vagyok az ilyen nadrágoktól. Nem tudom mi jó bennük. Főleg amikor még le is ül az illető és kint van a fél hátsója...
De lehet nem csipő nacit is kapni,csak a keresni kell és nem a legmenőbb butikokban mert ott biztos nincs.De ilyen kinai boltokban láttam egy csomó nem csipő nacit..
Laura!
És mit vegyen fel, ha nadrágot akar hordani? Kb. 4-5 éve van már divatban a csipőnaci. Azóta mást nem lehet kapni. Még a tréningnadrágok is csípőfazonúak.
Nem tetszik, mert legtöbbje tömegdivatozó, ami saját magukkal szembeni igénytelenségre utal.
Én is vékony és van fenekem és mellem is.Nem értem aki vékony azt miért kell gebének hivni.A kövérekre is tudnék egy-két jelzőt ami nem esne jól nekik. Amúgy tényleg a csipő naci a divat,de akinek nincs hozzávaló alakja az inkább ne vegyen fel ilyet. Ja és a másik nagyon gáz dolog,ha kivan a bugyi a naciból,nagyon ciki. És egy csomó ilyen lányt látok aki azt hiszi ez a menő,közben meg igénytelenség és visszataszitó is.
A fénykép jó ötlet, mert lehet ezek a lányok nem néznek tükörbe. Egyenesen undorító, amikor hátul még a bugyi is teljesen kilátszik.
Én is ugyanezt érzem hogy lefényképezném..
Sokszor szívesen előkapnám a fényképezőgépet s lefényképezném őket: aztán, az orruk alá dugnám!! Biztosan sokkoló lenne. Nekem mindig az a látványuk!!
Ehhez még vegyük a szintén divatos boleró nevű szörnyűséget, és máris kész a harmónia... :)
Az a véleményem erről, hogy ez a csipőnadrág mizéria már az agyamra megy. A csípőnadrág, mint olyan csak a csontkollekcióknak áll igazán jól.
Normál alkatú, de nem csontos csajokon is kibuggyan a csípő, mintha túl sok lenne, pedig közel sem biztos, hogy az. Egyszerűen inkább az a borzasztó, hogy jó ideje már nem lehet más fazonú nadrágot venni. Sejhető, hogy akik tudják, hogy nem előnyös, biztosan nem vennék fel, ha lenne más választásuk. Kimehetne már a divatból.
Szerintem nem igazán van más választásod, "deréknadrág" baromi ritkán van a boltokban, ami normálisan néz ki. Sőt, mikor vettem a múltkor, akkor úgy hozta az eladó, hogy nem gond, hogy ez nem csípőnadrág? Mintha ciki lenne.
Amúgy meg én csíkos vagyok, mert nagyon vékony a bőröm, és elszakadt a növéstől már, aztán meg az 5 kiló plusszomtól... szóval most kicsit szíven ütött, hogy "csíkos"... Nem is akarok strandra menni. :(
Szerintem csúnya.Nekem is van egy kis buggy:D oldalt és próbálom eltakarni nemhogy még kihangsúlyozni.Ezek alányok nem néznek tükörbe?Nem látják milyen előnytelen.
Szerintem nem guszta!!!! :-(((
guszta...mint egy muffin :D :D
Mondjuk én eleve nem vagyok egy kritikus alkat..
Nem mondom, hogy nem láttam még ilyet, de szerintem a mai fiatal csajok kifejezetten szépek. Vagy csak a fiatalságukat látom szépnek, nem tudom:)
Szerintem már nemcsak azoknak lóg ki a háj, akin van felesleg, én láttam már sovány csinos lányokat, mégis oldalt volt egy kis háj, az sem jobb... .MEg csatlakozom pár hozzászólóhoz, tényleg nem csak a kövéreket kell fikázni, mert a sovány is tud megjelenni.... és néha nem túl előnyösen...
Aha.
Sok érdekesség van a világon, ami nem túl csinos...
Az mit jelent? Vannak fokozatok? Vagy hangulattol függ nálad?
További ajánlott fórumok: