Mit néznek a pasik először a csajokon? (beszélgetés)
Ne egyfolytába a telefonját bámulja, ne legyen "miss" lekezelő, lenéző stílusa. Legyenek belső értékei, legyen tisztában a saját egyéniségével.
A mai lányok azzal próbálják a komplexusaikat elfedni, hogy utánozzák a divatot és a sztárokat.
Na és manapság egyik sem példaértékű.
"Hiányzik rólunk a 'Nagy Egyéniség' bélyege.
Ez már sajnos a nőkre is vonatkozik.
Eltörpésedtünk. Ezt főleg a színházban tapasztalom. Hiányoznak a „Nagy Bölények", a ritka, kivételes emberpéldányok. Hiányoznak a Somlay Artúrok, Tőkés Annák, Bajor Gizik, Honthy Hannák, Csortos Gyulák, Dajka Margitok, Sulyok Máriák, Darvas Ivánok és Jászai Marik! Valaha a Madách Színházban nemcsak a színpadon, de még a büfében is megállt a levegő, ha egy Uray Tivadar bejött, és leült közénk egy asztalhoz. Szótlanul kavargatta a kávéját, és mi elcsöndesedtünk. Nem mertünk káromkodni. Esküszöm, így volt! Halkabban beszélgettünk, s az öltöztetője - aki „választott" volt a szabók között, mindig finoman kopogtatott az ajtaján, ha jött levenni róla monogramos köpenyét, és feladni a jelmezét.
Még egy kopott, szürke öltöny is másképp állt rajta - mert ő állt másképp a világban.
Egyenesen."
/Müller Péter/
késöbb már persze egy normális kapcsolatban a belső dominál, de ahhoz külsőleg úgy kell kinézni, hogy odáig eljussanak..
De pasiknak kéne igazából nyilatkozni! csak őszintén Uraim :))
Szerintem is elsődleges az arc,legyen valami ami megfog..tekintet,mosoly,gödröcskék..stb.
Aztán az alakja, de úgy összhatásban,arányos-e, szép formásak-e a lábai,cicijei és a popsija.
Én ezt szűrtem le jó néhány pasinál..
Persze biztos vannak kivételek!
Közvélemény kutatás után
alak
arc
cicik
fenék
kéz
...
További ajánlott fórumok:
- Írjátok le azt, ami először eszetekbe jut!
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Te mit nézel meg először egy pasin?
- Mit néznek meg rajtunk először a férfiak?
- Nektek tetszik a nem túl csinos mai fiatal csajokon a csípő nadrág, amint kibuggyan, rálóg a csíkos derekuk...?
- Mennyi idő után hívják fel a pasik először a nőt, ha tetszik nekik?