Mit néznek meg rajtunk először a férfiak? (beszélgetés)
Kislábujjunkat:-)
Akié nem tökéletes,rohanjon gyorsan plasztikai sebészhez.
Mellkontaktus.
"Minden nő szeret tetszeni a férfiaknak. Aki mást mond, aki azt mondja, őt ez nem érdekli, az - csúnya, ám találó szóval élve - hazudik. Merthogy kinek ne esne jól egy bók, egy elismerő pillantás? Persze, hogy mindenkinek.
De vajon min múlik az, hogy ki mennyire tetszik a férfiaknak? Természetesen sokat számít az optikai tuning: az alap ápoltságon felüli divatos, csinos öltözék, a jó frizura, a szép smink.
Hihetetlenül sok múlik ugyanis a kisugárzáson. A belülről fakadó kis valamin, amit talán még maguk a férfiak sem tudnak megfogalmazni, micsoda, mégis megfogja őket. Egy azonban megállapítható: bár belülről fakadó dologról van szó, kifelé külsőségek, érzékszervekkel érzékelhető dolgok formájában nyilvánul meg."
Egy sportoló ffi vallomása:
"Ha nem is mindig azt nézem meg először, de biztos, hogy általában az elsők között van a nők feneke, és ha olyan a szituáció, hogy épp nem láthatom, akkor is igyekszem minél hamarabb sort keríteni rá. Ez egyszerűen fontos nekem, mindig is buktam a szép fenekekre, teljesen el tudok csábulni tőlük. Persze a többi testrész sem mindegy, hogy milyen, ez csak a nézési sorrend."
„Tudjuk, hogy meglepő, de a közhiedelemmel ellentétben a fiúkat nemcsak a popsi-mell-láb szentháromság érdekli, van még néhány olyan testrészed, amivel leveheted őket a lábukról, pedig talán nem is hinnéd.
- Talán furán hangzik, de pasik többségének különösen fontos, hogy milyen egy nő keze.
- Ahogy eszel, ahogy beszélsz, és lényegében bármi, amit az ajkaiddal csinálsz, őrjítően vonzó lehet egy srác számára.
- Míg egyes pasik hosszúhaj-mániások, mások a rövid, szexisebb fazonokért vannak oda. Egy dolog azonban közös bennük: megőrülnek a fényes, ápolt, illatos loboncért.
- A srácok a formás csípőt ösztönösen vonzónak találják.”
;DDD
Hozzád való, ha van jeggyűrű az ujján, és plasztikázott???
Ja,és az nem az agyunk :-)
Ha van,az gáz
Sőt, még nem is kell, hogy én elhiggyem, elég ha más elhiszi ;)
Köszönöm, megfogadom :)
Hát gyakorolj! :)
Szexi cipő + szexi járás = szexi nő :DDDD
Nemmondod? :)
Hogy tudtam így eltalálni? :))
Nálam a következő;
- metakommunikáció (tekintete, mimikája ahogyan rámnéz) + a csomag mennyire van egyben (alkata, öltözködése... stb.).
Egy farmer-póló-sportcipő kombóba öltözött nőtől is elállhat a szava a pasiknak, nem csak a tűsarkú-báli frizkó - báli ruha kombós kiszereléstől. Bár... ennek a megítélése is egy nagy különbséget jelent a nők és a férfiak között. Pl. az öltözködős műsorokat nézve a nők szépnek látják az átalakítandó, kevésbé előnyös megjelenésű hölgyet egy új sminktől, frizurától vagy ruhától. A pasi ugyanazt a kevésbé előnyös megjelenésű hölgyet látja felcicomázva és nem érti, hogy mi változott... :DDD
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Mit néztek meg egy emberi testen először? Férfiak és nők, mire indultok be?
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Mit néznek a pasik először a csajokon?
- Felnéznek a nők a férfiakra manapság?Avagy egy férfi szerepe a családban...