Felnéznek a nők a férfiakra manapság?Avagy egy férfi szerepe a családban... (beszélgetős fórum)
Tisztelem, mert van miért, de ezt a tiszteletet én is elvárom.
ahhoz, hogy bárkire felnézzek, valami rendkívülit kell letennie az asztalra. Nem elég pl. csak férfinek lenni, az nem kunszt:)
szerintem azért van, mert a nők jobban szeretnek szervezni, intézkedni, telefonálni.
valamint, ha egy nő áll neki a "projektnek", akkor abból nagyobb valószínűséggel lesz is valami, mintha a férjére bízná.
valamint általában a nők ízlése határozza meg a lakás/ház stílusát, berendezését, kialakítását.
Felnézni?A férfi szerepe?
Akkor miért van az, ha hívnak valahová egy felmérésre lakásfelújítással kapcsolatosan,vagy felmerül valamilyen építőipari kérdés,általában a hölgyek keres meg,illetve ők intézik ezt a dolgot. kapcsolatos kérdést,nem a férfiakkal kell megbeszélnem.
Ez most hogy van? (Ez nem férfi szerep lenne?)
Vagy az ilyen férfiakból hiányzik az egészséges egó?
Szia
Ha a férfi olyan,hogy fel lehet nézni rá mert jó apa kiváló férj akkor érdemes!
Több évtizede felnézek a férjemre:
Szerintem attól hogy valaki felnéz a társára, az nem azt jelenti, hogy Ő maga alá van rendelve. Itt a fogalomértésekkel van a baj.
Én felnézek, mert tekintélye van a szememben és ez természetesen együtt jár a tisztelettel is. De attól hogy én ezt érzem és gondolom, az nem azt jelenti, hogy Ő ugyanezt irányomban nem érezheti.
Ha magasabb a pasi,akkor igen:D
Miért kellene felnézni egy pasira?Uannyit ér,mint egy nő!!!
szerintem a "felnéz" szó kicsit azt sugallja, hogy a nő szerepe alárendelt.
ebben a vonatkozásban viszont normális családban nem ez van.
én úgy fogalmaznék, hogy ideális esetben a felek kölcsönösen tisztelik egymást.
akire van miért felnézni, arra igen.
de szerintem ez nem nemtől függő dolog.
További ajánlott fórumok:
- Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban?
- Idősen, betegen családban vagy otthonban képzeled a jövődet?
- Apás szülés hatása a férfiakra
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Indigó gyerek a családban
- Miért ér többet egy gyermek egy több gyermekes családban?