Lányok! Kinek milyen hasizom gyakorlat vált be, pici úszógumi eltűntetésére? (tudásbázis)
Nálam is a hasi rezgőkék voltak a legragaszkodóbbak, én oda hízok először, és azt mondják ahova elsőnek mennek a zsírpárnák, onnan a legnehezebb felszámolni.
Én is azt tapasztaltam, hogy csakis a finomított ch-k csökkentésével (no liszt, no cukor) lehet eltüntetni ezeket zavaró szépséghibákat, és ha erre hasizmozok, főleg ha futással (vagy egyéb aerob mozgással) kombinálom, akkor nagyon szépen el lehet tüntetni a zsírt, és előjönnek a rejtett izmok.
Hasról hasizommal nem tüntetsz el zsírt, csak megerősíted a zsír alatt az izmot. Ha azt akarod, hogy a zsír tűnjön el az izomról, sok kardió és zsírégető torna, és persze diéta.
Ajánlom figyelmedbe Péntek Enikő oldalát. Rengeteg gyakorlat és kis videó fent van: tornavideo.hu
Sajnos a hasról szerintem az egyik legnehezebb ledolgozni a felesleget.
Fehérliszt és cukormentes diéta, illetve kardio.
156 cm és 56 kiló vagyok.. van egy kis poci és az Istenért se tudom eltűntetni, pedig súllyal csinálok felülést, lábemeléseket is csinálok... de nem hatnak. Heti 3-4 alkalommal edzek. Látok változást, de nem a hasamon...
A tomporról meg nem is beszélek! :)
Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Tudna nekem valaki nagyon hatásos hasizomerősítő gyakorlatot írni? Nem fogyni szeretnék, erősödni.
- Ha csak futok azzal eltüntetem az úszógumikat? Vagy tornázzak mellé?
- Tudtok valami gyakorlatot a deréktáji "úszógumik" eltüntetéséhez?
- Milyen gyakorlatokkal regenerálhatom leginkább a szülés után szétnyílt hasizomzatomat?
- Milyen gyakorlatok segítenek az ún. lovaglóháj (fenék alatt, comb külsején lévő háj) eltüntetésére?
- Mi a legjobb tornagyakorlat a nadrágból oldalt kibuggyanó hájacska eltüntetésére?