Ha csak futok azzal eltüntetem az úszógumikat? Vagy tornázzak mellé? (tudásbázis)
Kitartás!
-14 kg után ez már gyerekjáték lesz neked!
Ügyes vagy!
Hat igen nalam az uszogumi marad meg mindig utoljara es oda jön fel elsönek a plusz kilo. :( Ezzel kuszködöm meg . Mar 14 kilo lement meg van 7 de az tuti mind a törzsön helyezkedik el .:(
Tökéletesen fogalmaztad meg. Ha nem ismerjük a saját testünket, kínlódhatunk mi 100 féle diétával is.
Azt kell megtudni, bizonyos változásokra hogyan reagál a testünk. Magyarul>kísérletezgetni kell.
Szia!
Kedvtől is függ, de a rendszeresség megvan.
Min. 3 km szoktam minden nap. Általában 4-et, de sokszor esik az eső, vagy fáj a lábam és maradok a 3-nál.
A futástól formálódni fogsz :) Nem tudom, mit tornázol és mellé valami hajlékonyságot fokozó tornát javasolnék, pl. Pilates.
Szerintem ami a legjobb az a mértékletesség. Minden fogyás a negatív energiamérlegen alapul, ha kevesebbet eszel mint amit a szervezeted felhasznál fogysz. Az a gáz, hogy mindenki szervezete egyénien dolgozza fel a táplálékot, van aki azonos mennyiségű kajától hízik, más ugyanattól fogy. Nem kell ehhez se norbi, se paleo, csak megismerni saját magad.
ha nem is fogyok... inkább formásodni feszesedni szeretnék,, és uszógumi mentes akarok lenni :$ xD
nem a sportot irtam hanem a fogyast. én mindenkinek ajánlom a Norbi Update programot. hatásos és tökéletes.
Én 172 centi vagyok, de 68 kilót még sokallnék. Ráadásul nem mindegy, hogy a kilókat izom vagy zsír alkotja. A sport senkinek nem válik kárára szerintem.
elnézést kérek ha 161 cm magas vagy és 58 kg akkor szerintem nem vagy tulsulyos. nem kell tulzásba vinni a fogyast nalad, hiszen szép alkatod van. idealis. szerintem.szép estét!
Irigy vagyok, mint állat :) Bár nekem lenne ekkora elszántságom :) Fejbenfutásban viszont piszok jó vagyok :D
1,5 órát futsz? Az már szép, főleg torna mellett. Szerintem hatásos lesz, ha tartósan bírod akkor miutánm elérted a célodat bármit ehetsz, bármennyit viszont nem. Én most döbbentem rá régen mennyit zabáltam. Elmentünk a párommal pizzázni, ketten rendeltünk egy pizzát és 2 szelet megmaradt. Régebben simán megettem egy egészet :)
ja és egy héten 4* edzek :)
nagyon szeretnék csípőből fogyni... mert ott vagyok a leg ersőebb :/ sajnos meg azért hasam is... 161 cm magas vok és 58 kiló :/
9től este fél 10 ig tornázok ,fenék csíipő,hát has,,, és utána meg futok a saját tempómba 11 ig :),,ha igy csinálom az jó nem?:) amugy változtattam az étkezésemen is :))
Szerintem is egyénfüggő.Én tavaly 4 hónapon keresztül heti 5-ször tornáztam napi 1 órát és semmit sem fogytam csak feszesebb lett a bőröm,de a táplálkozásomra nem figyeltem különösebben.Most nem tornázok csak többet sétálok viszont figyelek mit eszem és 6 után már semmi, és beindult a fogyás.Nálam az étkezésen múlik főleg ,és sokkal kisebb mértékben a testmozgáson ,a fogyás.
Mennyit futsz? Nagyon nem mindegy, hogy hetente 10 vagy 30 km-t, a futáshoz kell igazítani a kjaát.
Csak futással nem megy le, vagy írtó nehezen. Én többletsúllyal küzdök futás mellett és csak annyi, hogy szépen megemeli a fenekemet, formálja meg a combomat is. De csak ettől nem lehet 10-15 kg-ot fogyni.
Sztem ez egyénfüggő (is).....Én úg gondolom, hogy a futás nagyon sokat segít, és elsősorban a torna a fontos, és utána az étkezés változtatása - ezt konkrétan RR mondta az egyik csatornán. Ehetsz, amit akarsz, de akkor annyit is kell futni/tornázni hozzá! :D
Egyébként: én futok (néha), általában normálisan étkezem (modern konyha, viszont édességimádó vagyok :D), úszógumi problémám van már csak, és nálam beválik. Mondjuk néha tornázok is 20 perceket, konkrét fenék/has/csípő, de ez a rész nincs túlzásba víve. Így 1 hónap alatt 3 kg ment most le.......
Figyelj oda az étkezésre is, és végezz külön gyakorlatokat a megfelelő testrészre. Nem egy olyan futót ismerek, aki bizony-bizony távol áll a kockahastól.
Csak mozgással nem lehet lefogyni.... szerintem... tapasztaltam! Muszáj az étkezést is megváltoztatni. Tudjátok, csak az nem hízlal, amit nem teszünk a szánkba! :))
Mondjuk, ha kimondottan úszógumiról van szó, tehát derék körüli párnákról, akkor kellene egy kis hasizomedzés is, meg derékkarcsúsító gyakorlatok is!
Attól függ, mennyit futsz :) A hosszútávfutóknak simán belefér a tésztavacsora is, és nincs egyiknek se úszógumija.
A kaján változtass főként.A mozgás csak külön jó!
Egyél kevesebbet és erősíts mellég még kicsit, hogy formás legyél.
:)
Ha csak futok azzal el tüntetem az uszó gumikat?:) vagy tornázak mellé? :)) még?:)
További ajánlott fórumok: