Tudtok valami gyakorlatot a deréktáji "úszógumik" eltüntetéséhez? (tudásbázis)
Sziasztok.
Tudom, hogy régi a poszt, de hátha valakinek segítség:
a youtube-ra írjátok be, hogy "lumowell"
Tök jó edzések vannak fenn, főként csípőre, pocira, különböző nehézségűek. Pár napja csinálom még csak, nem is megy mindegyik de az izonláz garantált!:)
Sziasztok!
Mi történt ezzel a fórum témával? Nem tudna senki sem már több újat mondani?
Többen is felhívják arra a figyelmet, hogy vigyázz a hátra, de azt senki sem írta le pontosan mi történhet, mit érezni pontosan a rosszul elvégzett gyakorlat után?
És miből tudhatod, hogy ez most egy jól elvégzett gyakorlat-e, vagy ellenkezőleg, inkább ártasz vele mint használsz?
Mit lehetne tenni szerintetek abban az esetben, ha hízni szeretnél, de természetesen nem erre a deréktáji részre? Szóval fogyásról szó sem lehet, inkább csak pár kiló felszedéséről, de akkor azonnal derékra és hasra megy minden, és nem oda ahová szeretnéd.
Nem kell fogyókúrázni, csak normálisan táplálkozni és elhagyni teljes mértékben az édességet.
Egyébként nagyon jó gyakorlatok az úszógumi eltűntetésére:
- oldaladra fekszel, könyökölsz és lábfellendítéseket csinálsz pl. 3X40-nel lehet kezdeni. A lényeg, h oldalt csináld, minél hátrébb, ne előrefelé, mert akkor semmit se ér.
- súlyzót fogsz a két kezedbe, a válladra teszed, ott tartod és dőlöngélsz erőből oldalra, egyik oldal, másik oldal... Ezt is kezdheted 3X40-nel.
Az előbbi két gyakorlatot felváltva csinálod, először lábfellendítés, majd oldalra dőlöngélés, ezeket így felváltva háromszor megcsinálod minden nap, garantált eredménye lesz.
Ha van úszógumid, akkor tuti van hasad is és a hátadról is van mit leadni, tehát a gyakorlatok közé érdemes felüléseket is beiktatni, kezdd pl 3X15-tel, vagy amennyit meg bírsz csinálni, de 10-et azért bárki meg bír csinálni, plusz feküdj a hasadra és úgy emelkedj el a földtől, kezed legyen az állad alatt. Ebből is csinálj annyit, mint amennyit felülésből.
Ez a négy gyakorlat minden irányból megmozgat, mindenhonnan eltűnnek a zsírpárnák.
Ha csak elkezdessz fogyókúrázni, az semmit se fog érni az úszógumid ellen, úgy se onnan fog lemenni a fölösleg, ahonnan szeretnéd. Egy fogyókúrától először a mell fog összeesni...
A lényeg, h zabálni nem szabad, annyit egyél, amennyire szükség van, de ne sanyargasd magad fogyókúrával, hanem mozogj minél többet és akor tényleg szép csinos és formás leszel, nem pedig plöttyedt, mint a sok fogyókúrás. :P
Visszaolvasgattam, és nagyjából egyetértek! :)
Felülések mellett én is a hullahoppra szavaznék, csak egyetlen dolgot fűznék hozzá!
Annyira utálom, hogy még az ötéves uncsihugom is tud hullahoppozni, én meg nem! :)))
Egyszerűen nem megy, és kész.
Ha lehetne én Lolkától és Bolkától a varázsceruzájukat használnám a narancsbőr eltüntetésére.. Ha nekik bevált...
Talán erre is jó lenne.
:))) Akkor nem olyan nagy a vész... Sok, sok, sok és még annál is több torna....Lehet egy kis krémmel ill. fóliázással feszesíteni a bőrödet, de az elenyésző pár százalék, a lényeg a mégtöbb torna, sok víz, meg az a -3kg. :) Sajnos lokalizált fogyás nincsen. Vagy mégis láttam a tévében, hogy valakinek a seggébe dugnak elektródákat (asszem a babygabi). Vagy a plasztikai sebész. nekem a síma oldalirányú hasprés jött be. (Régen: amikor még kockás volt a hasam, most megint igyekszem) Háton fekszel, derék leszorít!!!! Fontos, hogy ne legyél nyomorék másnap, talpadat lerakod, térded így felhúzva, majd térdeket összeszorítva oldalradönteni.Kezeidet leteszed tenyérrel lefele a földre a csípőd mellé, és a lapockádat begömbölyítve hasprés. Van vagy húsz féle módon kivitelezhető hasprés, lehet variálni a lábaiddal, a kezeiddel, hogy hova is teszed. Egy picit mindig máshogyan kell csinálni, hogy az összes apró izmocskát tudd sokkolni. :))) Nagyon jó tornázást. És igenis irígykedek, mert olyan happy lennék, ha rajtam is csak 2-3kg plusz lenne.. :)))
Nem tom írták-e már, de az sem rossz, amikor fogsz két súlyzót, egyik a válladon, másik lóg magad mellett. Egyenesen állsz, majd lassan, izomból és nem a gravitációra hagyatkozva engeded oldalra a türzsedet, egy pill-re megtartod, majd az oldalsó izmaiddal húzod vissza magad. Nem rántod: húzod... Először súlyzó nélkül tükör előtt, mert itt is nagyon megszívhatod a hátaddal, ha nem jó a kivitelezés...
Bármilyen hasizomgyakszinál. Soha ne rángass!!!Mindig az izomra koncentrálva szépen , szabályosan végezzd! Hasprésnél is, lefele is engedd, de hagyd hogy lepottyanjon a törzsed. Szal arra akarok kilyukadni,hogy nem csak amikor a konkrét összehúződást végzi az izom, akkor koncentrálj rá, hanem az ellenkező irányú mozgásnál is. És nyújts nagyon sokat, mert sokkal tónusosabb, kecsesebb és karcsúbb lesz. + Sokan nem szeretik hallani, de a lábemelés is szuper erre. A hasizom olyan összetett izom, hogy egyszerűen nem lehet külön-külön tornáztatni a részeit. Ha profi vagy, akkor lábemelés egy rendesen összeszorított bokával, spicc, lábujjak a plafon fele, derék természetesen NAGYON leszorít, második ütem, hogy megemeled kicsit magad, nem lendületből, izomból, és a tested egy vonal, de kifordítod a lábaidat oldalra (csípőből)és oldalra néznek a lábfejek...majd így emeled vissza az oldalsó haránt hasizmokkal, majd a másik irányba... A hátadra vigyázz!!! Ha a fej felett nem megy a kapaszkodó, akkor inkább a kezeidet tedd a csípőd alá, nehogy megsérülj! :)
"Csodamódszer" nincs!
Diéta+torna
Nem sok plusz van rajtam, csak 2-3 kiló, de nagyon zavar az úszógumi :)
Köszi a válaszokat! :)
Csak egy kérdés: Mennyi plusz van rajtad? Mert ha egy kicsit túlsúlyos vagy,akkor egy diéta ér a legtöbbet ez ellen a strandszerkó ellen. (tapasztalat), ha amúgy vékony vagy, akkor tényleg a torna kell....
Oldalirányú hasprés. Van egypár hogyan tegyük feszesebbé a hasunkat fórum, tudásbáziskérdés itt, szerintem nézz körül! Ha nagyon kezdő tornázó vagy, akkor egy dvd-re megéri beruházni, mert ott pontosan látod, hogy hogyan is kellene kivitelezni a gyakorlatokat. A has egy kényes rész izommunka szempontjából, ha nem szabályosan csinálod,akkor szinte semmit sem ér... Vagy meghúzhatod a hátadat, elkezdhet szúrni az oldalad...A szabályosság a lényeg, ezt meg meg kell tanulni! :)
Kitartást, és sok sikert az úszógumigyilkoláshoz!
Tudtok valami gyakorlatot a deréktáji "úszógumik" eltüntetéséhez?
Konkrét tornagyakorlatra gondolok.
További ajánlott fórumok:
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Ha csak futok azzal eltüntetem az úszógumikat? Vagy tornázzak mellé?
- Lányok! Kinek milyen hasizom gyakorlat vált be, pici úszógumi eltűntetésére?
- Milyen gyakorlatok segítenek az ún. lovaglóháj (fenék alatt, comb külsején lévő háj) eltüntetésére?
- Mi a legjobb tornagyakorlat a nadrágból oldalt kibuggyanó hájacska eltüntetésére?