Milyen súlyzós, vagy egyéb gyakorlatok segítenek a felsőkar véknyításához, fogyásához? (tudásbázis)
Hello!
Látom már rég nem járt erre senki, de majd még hátha:)
Az a problémám, h nekem sem a legvékonyabb a karom, és jó lenne -hogyha vékonyabb nem is, de izmosabb lenne, viszont azt nem akarom, h vastagabb legyen. 1,5 kg-s súlyokkal csinálok gyakorlatokat általában heti 3szor, 40 percen keresztül.. Szerintetek ettől is vastagodik a karom, ha pl egy-két évig akarom csinálni??
Én naívan azt hittem, h a hájból lesz izom, mert egy csomó helyen azt olvastam, és ha befeszítek, már nekem sincs rajta háj, csak izom...
Elég lenne az 1 kg-s súly is akkor? Vhogy csak el lehet érni, h izmos legyen a karom, de vastagabb ne :DD
ÉN IS ÉN IS ÉN IS :D
Ááááá:D
Nem akarom, hogy kinyírjanak:D
Jah tényleg, nem is kell a rohadék súlyzó és a kínzó gyakorlatok, elgondolom, akarom és eltűnik a háj és izom lesz a helyén :))), tehát akarom, hogy ne legyen háj :D...
Kinyírnak minket Csibiri!
Juuuj, elfelejtettem! Bocs ;)))))
Az izom, ami meg lácccik, az odanőtt valahogy :)))) heheh.
Igen, nem azt, hogy kockás lesz :) hehe...
Érdekes a gyakorlatoktól, amit végzek feszesebbek a karizmaim, már látványos eredményeket tudok mutatni, holott nem vagyok csonti...
Nem azt mondtam, hogy a hájat le lehet dolgozni...
Hát a felüléstől nehezen hinném, hogy lenne, de mivel csináltam így pontosan tudom, hogy milyen eredménye van...
Lehet az izmaim mások, mint az összes többi embernek?
Ezt gyorsan felejtsd el! Ilyen nincsen!
Nem létezik "szálkásító gyakorlat"
Hiába csinálsz 1000000000 felülést, nem lesz kockás hasad...
...erősödik a kar... - ezt elírtam bocsánat.
Persze még azt hozzáfűzném, hogy csak az edzés, az halottnak a homlokcsók, fogyi melletti edzés... az használ, nekem is bevált :). Korántsem lóg a cumó rajta úgy, mint mikor nem edzettem, jah és már itt ott látszik az izom. Ennél a súlynál azért ez nem semmi :))). Igaz nem leszek A. Schwarzenegger :D, mert a súlyzók súlyát nem növelem, csak a szériaszámot, ezt meg ugye kedves body builderek tudjuk, hogy szálkásít, azaz nem tömeget növel. :)
Értem a kérdést :), vannak erre specifikus súlyzós edzések. Ha sokszor sokat csinál az ember, akkor szálkásodik az izom és tán a zsír is csökkenthető rajta ezáltal.
Nehéz így leírni, hogy speciálisan milyen gyakorlatok vannak, de van egy jó pár.
Lehet, hogy erősödik a kéz tőle, de nem a háj fog ott fityegni, hanem az izom domborodni, gondolom ez inkább jobb, mint a lógó háj...
Ha lefogy róla a zsír...
Helyi zsírégetés nincs!!! Gyakorlatokkal maximum vastagabb karod lesz, mert az izom fejlődni fog.
A zsírt diétával és kellő mennyiségű aerob edzéssel tudod eltüntetni!
(de fontos a súlyzós edzés is!)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Mennyit segítenek a férfiak otthon?
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Aki szeretne jo barátnöket akik segitenek egymásnak jöjjön ide
- Milyen gyakorlatok segítenek az ún. lovaglóháj (fenék alatt, comb külsején lévő háj) eltüntetésére?