Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Majorannás frankfurti leves recept

Majorannás frankfurti leves recept

A Majorannás frankfurti leves hozzávalói:
1 kis fej kelkáposzta
3-4 közepes burgonya
2 pár virsli
3-4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál majoránna
ételízesítő
só ízlés szerint
1 kávéskanál pirospaprika
1 evőkanál zsír
2 evőkanál liszt
2 dl tejföl


A Majorannás frankfurti leves elkészítési módja:
A csíkokra vágott kelkáposztát, a kockára vágott burgonyát a majoránnával és a felkarikázott virslivel vízben felteszem főni. Ízesítem az ételízesítővel, sóval. Amikor megfőtt, elkészítem a rántást, amibe a fokhagymát belezúzom, valamint a pirospaprikát és a tejfölt is hozzáadom. A forrásban levő leveshez keverem, egyet forralok rajta, majd tálalom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A majorannás frankfurti leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook