Majorannás frankfurti leves recept
A Majorannás frankfurti leves hozzávalói:1 kis fej kelkáposzta
3-4 közepes burgonya
2 pár virsli
3-4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál majoránna
ételízesítő
só ízlés szerint
1 kávéskanál pirospaprika
1 evőkanál zsír
2 evőkanál liszt
2 dl tejföl
A Majorannás frankfurti leves elkészítési módja:
A csíkokra vágott kelkáposztát, a kockára vágott burgonyát a majoránnával és a felkarikázott virslivel vízben felteszem főni. Ízesítem az ételízesítővel, sóval. Amikor megfőtt, elkészítem a rántást, amibe a fokhagymát belezúzom, valamint a pirospaprikát és a tejfölt is hozzáadom. A forrásban levő leveshez keverem, egyet forralok rajta, majd tálalom.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. aug. 7. 06:42
A majorannás frankfurti leves elkészítési módja és hozzávalói.