Frankfurti leves gazdagon recept
A Frankfurti leves gazdagon hozzávalói:1 kis fej kelkáposzta
3-4 közepes burgonya
2 pár virsli
3-4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál majoránna
ételízesítő
só, bors ízlés szerint
1 kávéskanál pirospaprika
1 evőkanál zsír
2 evőkanál liszt
2 dl tejföl
A Frankfurti leves gazdagon elkészítési módja:
A csíkokra vágott kelkáposztát kevés zsiradékon megpárolom, hozzáadom a majoránnát, ételízesítőt, sót, borsot majd egy kevés fűszerpaprikát. Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje majd a kockákra vágott burgonyát beleteszem és hagyom főni. Amikor már majdnem megpuhultak a zöldségek, hozzáadom a karikákra vágott virslit. Tejfölt adok, hozzá majd besűrítem fokhagymás világos rántással.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. jan. 8. 17:17
A frankfurti leves gazdagon elkészítési módja és hozzávalói.