Minestrone leves másként recept
A Minestrone leves másként hozzávalói:fél fej hagyma
2 szál nagyobb sárgarépa
15 dkg zöldborsó (lehet mirelit is)
15 dkg mirelit kukorica vagy dobozos
1 kis dobozos sűrített paradicsom
fél evőkanál szárított kakukkfű
fél evőkanál szárított oregánó
fél csomag spagetti tészta
20 dkg reszelt sajt
ízlés szerint só
csipet bors
A Minestrone leves másként elkészítési módja:
A hagymát kockára vágjuk, pici olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát, a zöldborsót, kukoricát és puhára pároljuk. Ha kész, megszórjuk kevés pirospaprikával és felöntjük kb 1 liter vízzel. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a kakukkfüvet és az oregánót. Sóval, borssal ízesítjük, összefőzzük. A tésztát kifőzzük. Ha kész a levesünk, tányérra szedjük, rakunk bele tésztát és megszórjuk bőven a reszelt sajttal.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. jan. 7. 17:16
A minestrone leves másként elkészítési módja és hozzávalói.