Szárnyas uborka saláta recept

50 dkg szárnyas
30 dkg alma
3 db ecetes uborka
ecet ízlés szerint
olíva olaj fél dl
2 dl joghurt
1 dl majonéz
A Szárnyas uborka saláta elkészítési módja:
Hús levesből megmaradt szárnyas főtt húst megtisztítom a csonttól, leszedem a bőrét. A megtisztított szárnyast, almát, uborkának egy részét apró darabokra vágom, és megöntözöm kevés ecettel és olíva olajjal. Fél óráig állni hagyom, majd a levét leöntve róla, összekeverem a joghurttal higított majonézzel. Az uborka másik részét hosszúkás szeletekre vágva, tálaláskor díszítésként haszhálom.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. jan. 4. 16:11
A szárnyas uborka saláta elkészítési módja és hozzávalói.