Almás, sajtos csirkemell recept
Az Almás, sajtos csirkemell hozzávalói:4 szelet csirkemell filé
2 db nem túl édes alma
4 szelet trappista vagy mozzarella sajt
só
szárnyas fűszer
étolaj
őrölt fahéj / elhagyható /
Az Almás, sajtos csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket szétnyitom, kiklopfolom,sózom, befűszerezem. Az almákat ketté vágom a magházat kiveszem..A fél almákat cikkekre vágom. A csirkemelleket kevés olajon serpenyőben vagy rostlapon elősütöm. Tepsibe egymás mellé rakom őket. Mindegyikre teszek az almacikkekből 3-4 darabot. Aki szereti pici őrölt fahéjat szórhat az almákra. A sajttal befedem, és sütőben k.b.10-15 perc alatt, 180 fokon készre sütöm. Tálalás: Zöldséges rizst ajánlok hozzá de friss salátával is finom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. jan. 1. 16:07
Az almás, sajtos csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.